2777
2789

⭕️ تصور کن سال 1️⃣9️⃣0️⃣0️⃣ زاییده و متولد شدی ⭕️

●●● اگر سال 1️⃣9️⃣0️⃣0️⃣ یکهزار و نهصد زاییده و متولد میشدی 🟰

✖️ وقتی 1️⃣4️⃣ سالت میشد گگ•••نن•••جج بالعکس و چپککی و ایینه ای بخونش جهاانی اول سوییچ شروع و استارت میخورد •••

✖️ 1️⃣8️⃣ سالگیت گگ••نن••جج جهانی اول مختومه میشد و ایستت و توقفف می‌کرد با 2️⃣2️⃣ میلیون غریبه و ناشناس کشته شده •••‌

✖️ چند سال بعد وقتی 2️⃣0️⃣ سالت شده یه انفولاانزای اسپانیاایی فراگیر و شایع میشد و میومد با 5️⃣0️⃣ میلیون تن کشته شده •••

✖️ توی سن 2️⃣9️⃣ سالگیت توی وضعیت بحران اقتصادی جهانی و معیشتی افتضاح گیرپااژ و خشکک و تااکک••سیدرر••میی میشدی •••

✖️ توی 3️⃣3️⃣ سالگیت ننااا••ززیی ها به قدرتمندی میرسیدن •••

✖️ 3️⃣9️⃣ سالگیت گگ••نن••جج جهاانی دورم سوییچ استارت و شروعش میخورد و مات و مبهوت و بلاتکلیفی وحشت و پانیک و اضطراب و استیصال گوشت و پوست و استخونت رو میگرفتت •••

✖️ توی 4️⃣5️⃣ سالگیت گگ••نن••جج جهانی دوم مختومه و متوقفف میشد و ایستت میکرد با 6️⃣0️⃣ میلیون تن غریبه و ناشناس کشته •••

✖️ حالا هم گگ••نن••جج کره و ویتنام وووو ••••••••••••

❌️❌️❌️ (( ● توی همه این چند میلیون سال که ما انسانها و بشر و الناس و ادمیزاادها و اهالی و شهروندان و همشهری ها توی‌ جهان زندگی میکنیم ششصد میلیارد بلایا و مصیبت و فلاکت و مشقت و مخمصه و پاپوش و بدبختی پیشبینی و پیشگویی نشده مثل سیل و زلزله و کوویید نوزده و کرونا و اتیشسوزی و تصادف رانندگی و سقوط هواپیما و خشکسالی و قحطی و بی ااا•••ببییی و بی ببرر•••ققیی و بی گگاا•••ززیی وووو •••• بوده و هست و خواهد بود و از نظارت و مدیریت و کنترل مااا شهروندان و همشهری ها خارج هستش و نمیشه ازشون جلوگیری و پیشگیری و امتناع و پرهیز کنیم خشمگینی و پرخاشگری و خروشیدن و خراشیدن و تراشیدن و قلل قلل جوشیدن رو معدوم و مسدود و منسوخ و کنین و ثبات و استیبیلیتی و نظم و دیسیپلین داشته باشین وحمایتگر و پشتیبان و کمکی و امدادی و یدکک و زاپااس و سکیوریتی و پرستار و سرپرست و نگهبان هم باشین !!!! ● )) ❌️❌️❌️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••