2777
2789

میگم چجوری اینا هم زن هم مرد از صبح تا عصر کار می کنن بعد به همه کاراشون میرسن غذا سالم میخورم ورزش شون رو دارن جشن و مهمونی شونم دارن این حال و حوصله و انرژی رو چجوری دارن؟ من واقعا انرژی هیچ کاری ندارم تا یکم وقت گیر بیارم فقط می‌خوابم غذا هم هر چی شد درست می کنم ورزش هم اصلا حسش نیست 

زندگی من و همسرمم همینه تو ایران😂ربطی به خارج و ایران نداره 

برنامه ریزی و انرژی فقط 

اینجوری هم نیستن اونطرف 

تو فیلم ها یه چیزی میگن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط از زندگی پسر داییم خبر دارم که بچه ندارن و ی سره تو سفرن با زنش. استرالیا زندگی میکنه از وقتی رفته هم اونجا خونه و ماشین خریده هم تو تهران ۱ خونه خریده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکیش اینه ک تغذیه درست دارن  مث ما نون وبرنج و ماکارونی و... نمیخورن   مواد غذاییشونم مث میوه ها با فاضلاب رشد نکرده و پر از نیترات نیست ک پر از مریضی و بیحالی باشه   اصلا سبک زندگیشون فرق داره

من دوستم امریکا زندگی میکنه 

خودش تو رستوران کار میکنه صبح میره ظهر میاد 

همسرشم شب کاره 

اونا به این زندگی عادت کردن 

واقعیت اینه ما ایرانی ها راحت طلب تنبل هستیم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من دوستم آلمانی 

۵ صبح می‌ره باشگاه بعد سر کار تا ۶ بعد میاد خونه حموم و شام میخوره دوباره می‌ره بیرون با دوستاش 

بنظرم چون هم ورزش می‌کنه هم انگیزه داره بهش انرژی میده بعد کارش خیلی آسون بود مدیریت منابع انسانی پشت میز 

ولی من خودم به شخصه انگیزه ندارم 

تا پامیشم یه ظرف بشورم آب نیست میگم ولش کن بابا خدا هم نمی‌خواد کار کنم می‌خوابم ورزش که اصلا تعطیل 😂 همش تو خونه ایم اینا خیلی تاثیر داره 

چون انجام نمیدی کسل و افسرده ای 

ورزش ادم رو شارژ میکنه

من خودم صبح تا ۴ عصر سرکارم

۴ و نیم تا ۶ نیم باشگاهم از باشگاه که میام بیرون انگار روزم از اول شروع شده اینقدر شارژ میشم 

دیگه بعدش هرکاری از دستم برمیاد راحت میشینم سر تکالیف دانشگاهم

دیگه اگه بعد باشگاه تفریحم باشه که نورعلی نوره 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)