2777
2789

کل زندگی بلاگرها نمایشه. معلوم نیست واقعا تو زندگیشون چه خبره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خوشم نمیاد لحظه لحظه زندگیمو برای ملت بریزم وسط و نمایش بازی کنمو یه سره در حال فیلم و عکس گرفتن باشم به جای لذت بردن از لحظه‌ ها 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
درامده اش خوبه وقتی پول باشه ارامشم هس

همیشه اینجوری نیست

کل زندگی شون نمایشه

آدمایی که خیلی پاکن نمیتونن این شغل رو ادامه بدن چون متنفرن از نقش بازی کردن 

یا هم اگه ادامه بدن سخته براشون

والله همه بلاگرا صدقه سر بلاگری به همه چی رسیدن. نگین کدیور و فرشته محمودی و یاسین فمیلی که زن برادرشم بلاگر شد. همشون بدبخت بیچاره بودن. الان همشون چند تا خونه و ویلا و سفرای درست حسابی و زندگی رویایی دارن

بلاگری توش پول زیاده . اگه حوصله نمایش دائم زندگیتو داری و هی گوشی بدست بودن و ساختن سناریو برای ویو اذیتت نمیکنه سمتش برو

این بلاگری هزار جور دروغ برای ویو و کامنت میگن