2777
2789
عنوان

سونو سینه

1832 بازدید | 4 پست

خانوما من گیج شدم یکی خواهشا توضیح بده 

مثلا تو گوگل زده کسایی که تراکم سینه دارن خطر سرطان بالاتره 

متراکم بودن سینه ینی چی اصلا ؟؟ 

به بزرگی یا کوچک بودن سینه ربط داره یا ن ؟ 

چجوری میشه فهمید یکی توضیح بده 

تو سونو سینم گفته composition breats =C

یعنی چی

عبارت composition breasts = C در گزارش سونوگرافی به ترکیب بافت پستان اشاره دارد، و حرف C نشان‌دهنده‌ی یکی از چهار دسته‌ی استاندارد تراکم بافت پستان است.

در سیستم طبقه‌بندی BI-RADS، تراکم پستان به چهار گروه تقسیم می‌شود:

| دسته | توضیح | وضعیت تراکم |

|------|-------|--------------|

| A | تقریباً تمام بافت چربی | غیر متراکم |

| B | نواحی پراکنده‌ای از بافت متراکم | غیر متراکم |

| C | بافت پستان به‌طور ناهمگن متراکم است | متراکم |

| D | تقریباً تمام بافت پستان متراکم است | بسیار متراکم |

🔍 دسته C یعنی بیشتر بافت پستان از نوع فیبروگلاندولار (بافت غده‌ای و فیبری) است، که در سونوگرافی یا ماموگرافی به رنگ روشن دیده می‌شود. این تراکم می‌تواند تشخیص توده‌ها یا تغییرات کوچک را دشوارتر کند، چون هم بافت متراکم و هم توده‌ها به شکل سفید دیده می‌شوند.

💡 اگر در گزارش شما نوشته شده "composition breasts = C"، یعنی پستان‌ها ناهمگن و متراکم هستند. این موضوع کاملاً رایج است و حدود ۴۰٪ از زنان در این دسته قرار می‌گیرند. در برخی موارد، پزشک ممکن است برای بررسی دقیق‌تر، سونوگرافی یا MRI را در کنار ماموگرافی توصیه کند.

اگر دوست داری، می‌تونم کمک کنم بفهمی این موضوع چه تأثیری روی غربالگری یا بررسی‌های بعدی داره. دوست داری ادامه بدیم؟

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عبارت composition breasts = C در گزارش سونوگرافی به ترکیب بافت پستان اشاره دارد، و حرف C نشان‌دهنده‌ ...

میشه از چت جی پی تی بپرسی چیز خطرناکی نیست؟! 

چت جی پی تی من خرابه

میشه از چت جی پی تی بپرسی چیز خطرناکی نیست؟! چت جی پی تی من خرابه

نه عزیز، به‌تنهایی خطرناک محسوب نمی‌شه. 😊

تراکم بالای پستان (مثل دسته C) خودش بیماری نیست، بلکه یک ویژگی طبیعی از بافت بدن بسیاری از زن‌هاست. اما چند نکته وجود داره که خوبه بدونی:

🌼 خطر مستقیم؟ نه. تراکم بالا باعث بیماری نمی‌شه.

🔍 اما: چون بافت‌های متراکم در ماموگرافی شبیه به توده‌های غیرطبیعی دیده می‌شن، ممکنه تشخیص سخت‌تر بشه. به همین دلیل، در افرادی با تراکم بالا معمولاً بررسی‌های مکمل مثل سونوگرافی یا MRI توصیه می‌شه.

📈 ارتباط آماری: مطالعات نشون دادن که تراکم بالا می‌تونه احتمال برخی تغییرات یا سرطان‌ها رو کمی افزایش بده، اما این فقط یکی از عوامل متعدد هست، مثل ژنتیک، سن، تغذیه، سبک زندگی و غیره.

👩‍⚕️ اگر نگران هستی، می‌تونی با پزشک مشورت کنی ببینی آیا نیاز به بررسی بیشتر یا برنامه منظم غربالگری داری یا نه.

اگه خواستی، خوشحال می‌شم کمکت کنم بدونی چطور می‌تونی مراقبت‌های دقیق‌تری برای خودت انتخاب کنی—با آرامش و آگاهی. دوست داری در مورد راه‌های پیگیری یا پیشگیری بیشتر صحبت کنیم؟ 🌷

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺