2777
2789
عنوان

خانومای عزیز و فهمیده کم آبی رو جدی بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
اونوقت میدونستی که از کل ذخایر اب کشور فقط ۸ درصدش صرف مصرف خانگی میشه؟! حتی کلا اب استفاده نکنیم با ...

مصارف صنعتی و کشاورزیو ما نمیتونیم تغییر بدیم 

میتونیم در حد خودمون رعایت کنیم چه اشکالی داره

اره میدونم با رعایت کردن من شاید هیچ اتفاقی نیفته بازم وجدانم اجازه نمیده بیخیال باشم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من کلا عادت دارم آب رو هدر نمیدماما عزیزم مصرف خونگی خیلییییییییییی ناچیزهمشکل جای دیکه س که متاسفان ...

اره درسته متاسفانه همه چیو ول کردن به امون خدا...کسی دلش نمیسوزه فقط به مشکل میخورن تعطیل میکنن 

رعایت کنید. متاسفانه چه بخوایم چه نخوایم هممون باید کمک کنیم. به شخصه خیلی رعایت میکنم. نه فقط الان، از بچگی یاد گرفتم اسراف نکنم. 

هممون میدونیم علت چیه، هممون میدونیم انواع و اقسام اشتباهات کشاورزی رخ داده، طبیعت و باقی مسائل هم دخیله. ولی هیچی ازمون کم نمیشه رعایت کنیم. نه فقط توی آب، بلکه توی تمام جنبه های زندگی. از اسراف هیچ چیز خوشایندی در نمیاد.

بعضی جملات فقط باعث لج کردن میشه. به جای اشاعه کار درست، نق و نوق مجازی نکنیم. 

آفرین به شما که تاپیک زدی. چند صد نفر میبینن و اونا هم یاد می‌گیرند مثل ما رعایت کنن. 

🦢🤍

بعضیا خیلی بی‌شعورن باید برن دکتر ما هم خیلی رعایت میکنیم حتی ظرفا رو تو مدت زمان کم سریع می‌شورم که ...

خدا خیرتون بده

متاسفانه فرهنگ درست مصرف کردنمون خیلی ضعیفه 

اره درسته متاسفانه همه چیو ول کردن به امون خدا...کسی دلش نمیسوزه فقط به مشکل میخورن تعطیل میکنن

مردم ما اگه بدونن با صرفه جویی توی گاز و آب و برق هرچیزی کمک میشه به تولید یا بقیه هموطن ها دریغ نمیکنن.

اما متأسفانه این صرفه جویی ها هم صرف مردم نمیشه