2777
2789

کم

فقط سونوگرافیست به کارش وارده و دستگاهش پیشرفته ست

بقیه تا حد ضربان قلب و اینا خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییییلی کم.....بعضیاشون اصلا طرز استفاده از دستگاه سونو رو هم بلد نیستن..

سونو خودش ی تخصص جداس

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
پس امید به حرفش نداشته باشم

انشاالله که حرفش درسته ولی کاش میرفتی بیرون....

فعلا به کسی نگو چون خودشم صددرصد نگفته برا غربالگری که رفتی مشخص میشه

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
انشاالله که حرفش درسته ولی کاش میرفتی بیرون.... فعلا به کسی نگو چون خودشم صددرصد نگفته برا غربالگری ...

گفت شنبه برو پیش یه سونوگراف

اما گفت 80 درصد احتمال داره دوتا باشه

کم فقط سونوگرافیست به کارش وارده و دستگاهش پیشرفته ست بقیه تا حد ضربان قلب و اینا خوبه

واسه منم تا حد ضربان قلب نگاه کرد و گفت یه جنین دیگه ام انگار هست و بعد گفت برو بیرون سونو بده خاطرجمع شی

یعنی قدرت تشخیص اینو تا این حد ندارن؟

واسه منم تا حد ضربان قلب نگاه کرد و گفت یه جنین دیگه ام انگار هست و بعد گفت برو بیرون سونو بده خاطرج ...

نمیدونم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2778
2791
2779
2792