2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید 

البته اینا دلیل نمیشه طرف برا همزمان خیانت کنه

یکی از اطرافیان من دختره هم خوش پوش هم چهره نچرالش خوبه هم قد و هیکلش خوبه هم سطح خانوادگی و مالی 

اخلاقی هم همه آدما چ زن چ مرد ی سری کم و کاست ها دارن 

ولی باز با این حال پارتنرش لاس میزنه با بقیه  

به نظر منم علتش کمبود محبتبعضی ها یه جوری با طرف مقابل برخورد می کنن انگاری ارث پدرشون ازش طلب دارن

این بیشتر زمینه ساز سرد شدن و دور شدن 

ولی خب آدم باید بی ذات باشه که وقتی تو رابطست و چیزی اذیتش میکنه به جای اینکه ازش خارج شه یا حلش کنن خیانت کنه

بعضیا هم به خاطر ذات خراب خیانت میکنن.عده ای هم به خاطر اعتماد به نفس زیادی بالا اینکارو میکنن فکر میکنن هنوزم کسی جذبشون میشه در صورتی که هر کسی جذب زن ومرد متاهل بشه اونم ذاتش خراب وهرزه هست وآدم سالمی نیست 

به نظر منم علتش کمبود محبتبعضی ها یه جوری با طرف مقابل برخورد می کنن انگاری ارث پدرشون ازش طلب دارن

دقیقا همینطوره ، توهین تحقیر اونجاست که طرف مقابل وسوسه میشه برای خیانت و ارزش خودش رو از این شخص بالاتر میبینه

خیانت یک رفتار ذاتی هست و از عوضی بودن انسان ها میاد. من بدترین نوع رفتار ها رو بین زوج ها دیدم یا ط ...

صد درصد همینطوره ولی ما بحث جنسیت نکردیم دو طرف امکان داره خیانت کنن

بعضیا هم به خاطر ذات خراب خیانت میکنن.عده ای هم به خاطر اعتماد به نفس زیادی بالا اینکارو میکنن فکر م ...

احسنت بر شما ، این نشون دهنده آگاهی شما نسبت به جامعه است 

خب بنظر شما چطوری میشه جلوش رو گرفت

باید ذات درست باشه 

البته این اخلاقیات هم تاثیر داره ولی خب در موارد فوق حاد و غیر قابل تغیر ولی بخوام بگم ۹۰ درصد ذات پنج درصد محیط پنج درصد هم این اخلاق بد حاد 

کسی که ذاتش درست نباشع هیچ جوره تو هیچ موقعیتی درست نمیشه 

کسی و میشناسم طرفش خانواده لول بالا خودش رشته خوب و کلا خوبه سفر که میره کلی براش سوغاتی میاره حتی اینکه بگیم بخاطر مسائل ج خیانت کنه هم نیست باهاش رابطه داشته ولی بازم خیانت کرد پسره بهش 

اون قسمت شرایط محیطی هم بنطزم آدم تا میتونه باید از کسایی که خیانت کارن دور بشه 

اعتیاد به خیانت ؟ چطوری ممکنه ؟

همینه دیگه یه جور مریضیه 

یجور تنوع طلبی 

یه بیماری که دائم فکر میکنن کسی که ندارنش از کسی که کنارشونه جذاب تره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃