2821
2789
عنوان

بیا برگرد

178 بازدید | 15 پست

تا خونه از عادتت سیر نشده :)

چه زود زنش رو یادش رفت!

چه جوری نمی‌گه مانلی الان کجاست... چه می‌کنه؟

چه جوری نگرانم نیست که ولم کرده؟

چه جوری رفت با یکی دیگه؟

پس چرا من نمی‌تونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم دنبال همسر جدید باش.بهتر از اونو پیدا میکنی و ازدواج میکنی نگران نباش گلمگور بابای بعضیا☹️پیش ...

من مجردی خواستگار نداشتم.

وای به حال حالا!

قید ازدواج رو زدم.

اگر دوست داشتنی بودم وضعیتم این نبود

من مجردی خواستگار نداشتم.وای به حال حالا!قید ازدواج رو زدم.اگر دوست داشتنی بودم وضعیتم این نبود

نه عزیزم به چنتا واسطه اسم بدی برات کلی خواستگار معرفی می‌کنند

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

واسطه از کجا باید پیدا کنم؟

گروهای تلگرام و ایتا

مساجد

بگو مامانت بره مسجدای مختلف غیرمستقیم بگه یک دختر خوب سراغ دارم اینجا واسطه ازدواج داره؟ نگه دختر خودمه.

من به واسطه ها اسم و شماره میدادم هرهفته ۲ تا خواستگار زنگ میزد به مامانم

گروهای تلگرام و ایتامساجدبگو مامانت بره مسجدای مختلف غیرمستقیم بگه یک دختر خوب سراغ دارم اینجا واسطه ...

ممنون

خدا خیرتون بده

شما چیکار کردین با همسرتون؟

کنار اومدین با هم؟

آدمای خوبی بودن خواستگارا؟

نه زیاد😂

ولی خب از هر ۵ تا یکیش خوب بود. بقیشونم اگر توقعم رو میاوردم پایین اوکی بودن. ولی اونایی که باب میل نبودن مامانم تلفنی رد میکرد. بقیه رو یک جلسه میاوردیم خونه.

به مامانم میگفتم حتما بگو مامان پسره یک عکس بفرسته اگر عکسشو نپسندیدم دیگه خونه نیاد الکی وقت جفتمون گرفته شه

ولی خب حتما شرایط رو به واسطه بگو. مثلا بگو میخوام شغلش این باشه سنش این باشه.

البته فقط یک قسمت دردناک داره اونم اینه که ممکنه ۷۰ درصد خواستگارها همون جلسه اول برن و خبری ازشون نشه که اونم باید قوی باشی و نبازی و بگی دیگه خواستگار نیاد و نمیخوام ازدواج کنم و فلان

و به خودت بگی حتما دلایلی داشته که رفته نه اینکه من زشت باشم

اگر میخوای ازدواج کنی باید این سختی ها رو به جون بخری. من خودم تقریبا ۷_۸ تا خواستگار داشتم که رفتن و خبری ازشون نشد. دلم خیلی شکست ولی خب الان برام عادی شده. خواستگارهایی هم داشتم که ازم خوششون اومد

ممنونخدا خیرتون بدهشما چیکار کردین با همسرتون؟کنار اومدین با هم؟

ما آشتی کردیم و تو این مدت که باهم بودیم دیدم اخلاقش بدتر شده. دوباره دعوامون شد و قهر کرد و رفت. دیگه خسته شدم ازش. دارم وکیل میگیرم برا طلاق. اونا هم گفتن مهریه رو ببخش گفتم باشه. میخوام زودی خلاص شم برم سراغ خواستگارانم😂

کلی فرم ذخیره کردم میخوام بهشون پیام بدم فقط منتظرم از عقد این دربیام.

درضمن مشاور بهم گفت اصلا لزومی نداره به خواستگارات بگی من یک عقد ناموفق داشتم چون شناسنامه سفید بهت میدن. حتی المثنی هم نه. سفیددد

فقط با خواستگاران رفت و آمد کن بعدها نزدیک عقد به خود پسره بگو من یک بار در حد عقد نامزدی جلو رفتم و مناسبم نبود ادامه ندادم و ازدواج نکردم ولی لطفا بین خودمون باشه و به خانوادت نگو. پسره اگر خواست پیگیر میشه اگر نخواست میره

ولی من معتقدم روزی دست خداست و شاید من نسبت به یک دختر مجرد همسن خودم بهتر ازدواج کنم. خدا رو چه دیدی😅 

ما آشتی کردیم و تو این مدت که باهم بودیم دیدم اخلاقش بدتر شده. دوباره دعوامون شد و قهر کرد و رفت. دی ...

عزیز دلم.

خدا خودش خیر بخواد برات و بهترینا سر راهت قرار بگیره.

می‌خوام بگم بهت که بساز... ولی خب مثل اینکه شرایطت مثل منه... نمی‌شه حتی با طرف حرف بزنی؛ چه برسه زندگی کنی!

فرم کجا پر کردین؟ تو مساجد شهرتون؟

عزیز دلم.خدا خودش خیر بخواد برات و بهترینا سر راهت قرار بگیره.می‌خوام بگم بهت که بساز... ولی خب مثل ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا برای شما هم بهترین ها رو رقم بزنه.

بله تو مساجد، دوستان مامانم بعضیاشون تو کار همسان یابی هستن. تو کانال های ازدواج هم خیلی میگردم موردای خوبی هست میرم پیویشون. منم ۲۶ سالمه همسن شمام. دنبال پسر زیر ۳۰ میگردم.

فعلا فرم ندادم ولی مامانم میگه فرم بده و آشنا شو. من میگم گناه داره نمیتونم به طرف مقابلم بگم مجردم دروغ میشه...منتظرم تا کاملا جدا شم