چرا نباید ایبوپروفن در طولانی مدت مصرف کرد؟ 1-خانوم های باردار بخصوص در سه ماه اول به هیچ عنوان نباید مصرف کنن(خطر سقط یا زایمان زودهنگام-اسیب به قلب ریه و کلیه جنین و..) 2-معده و کلیه رو نابود میکنه 3-مصرف در دوز بسیار کم اونم هنگام درد های خفیف 4-تداخل دارویی:آسپرین-وارفارین-داروهای فشار خون
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
خطرناک ترین تداخل های دارویی دنیا(خطر مرگ)به هیچ عنوان حتی در یه روز مشخص هم نباید باهم مصرف بشن❌ 1-وارفارین و آسپرین یا ایبوپروفن 2-داروهای افسردگی با غذاهای تیرامین دار 3-آنتی بیوتیک هایی نظیره ریفامپین با داروهای ضدبارداری 4-داروهای آنتی هیستامین با الکل یا آرامبخش
با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴) هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️ خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘 خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍 احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄 مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘