2777
2789

سلام روز خوش ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی مهمه واسم

دوستان ما خونمون ویلاییه و همیشه ب همه گربه هایی ک حیاطمون میومدن غذا می‌دادیم و گهگاهی زیر شیروانی خونه‌مون میموندن و میرفتن ...

چند وقت پیشم ی گربه نر اومد حیاطمون من غذا دادم بهش رفت و ۲ هفته بعد برگشت حیاطمون من باز بهش غذای خشک دادم ولی اینبار نرفت !

ما مشکلی نداشتیم باهاش چون حیاطمون میموند و کلا گربه دوستیم ، نازش میکردیم هر روز ، آب و غذاشم می‌دادیم خلاصه ک بهش عادت کردیم اونم ب ما ...

جوری ک دیگه اصلا بیرون از حیاط نمیره !

الان ۲.۳ ماه از اومدنش گذشته و ما فردا عازم سفریم میخواستم بدونم این گربه اگه چند روز گشنه بمونه میره بیرون غذا پیدا کنه یا نه ؟ نیایم ببینیم مرده ؟

از بچگی که بزرگ نکردی؟ اگه بزرگ نکردی نگران نباش خودش پیدا میکنه غذا

ما هم خونمون ویلاییه عادت کرده یه گربه هر روز میاد میو میو میکنه غذا بدهخیلی پرروئه فقط گوشت میخوره چربی هم داشته باشه نمیخوره😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بچگی که بزرگ نکردی؟ اگه بزرگ نکردی نگران نباش خودش پیدا میکنه غذا ما هم خونمون ویلاییه عادت کرده ...

نه از بچگی بزرگش نکردم ، ۲.۳ ما پیش یهویی اومد حیاطمون دیگه نرفت اصلا نمیره بیرون ک خودش چیزی بخوره هر غذایی هم نمیپسنده آقا 😶