2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فکر و خیال تکراری میشه وسواس فکری تورووووخداااا نکن اینکارو با خودت من تجربش کردم 😣حالا فکروخیالات ...

اره من خیلی وقته اینجوریم 

روم نمیشه بگم💔😪

اره من خیلی وقته اینجوریم روم نمیشه بگم💔😪

🫂🫂🫂🫂چرا روت نمیشه عزیزم ،من همین الان گفتم . دیگه هممون مثل هم شدیم . این اختلالات فکری هم طبیعیه، واسه ما انسانهاست فقط واسه حیوونا که نیست . پس طبیعیه.  فقط باید درمانش کنیم همین تا خلاص شیم .🦋

🫂🫂🫂🫂چرا روت نمیشه عزیزم ،من همین الان گفتم . دیگه هممون مثل هم شدیم . این اختلالات فکری هم طبیعی ...

اخه فکرا من چرت و پرته 

هوم ولی من از دیشب تا حالا نخوابیدم اعصاب و روان درست حسابی ام ک نداشتم پاک خل شدم

اخه فکرا من چرت و پرته هوم ولی من از دیشب تا حالا نخوابیدم اعصاب و روان درست حسابی ام ک نداشتم پاک خ ...

چون چرت و پرته دقیقاهمون وسواس میشه که گرفتت ، به هرمشکلی فقط یه بار فک کن ، حتی اگه راه حلی براش پیدا نکردی درموردش بایه نفر حرف بزن فقط . ولی دیگه توی ذهنت مرورش نکن 💗نخوابیدنتم طبیعیه گلم ، سعی کن عرقیجات گیاهی و دلنوشته استفاده کنی اعصاب رو آروم میکنه

😭😭😭😭😭😭من با آیت الکرسی درمانش میکنم و نماز هروقت فکر میاد سراغم سریع میخونمشخدا کمکمون کنه

حالا من اینجوریه حرفی نزدم میترسم حرفی زده باشم کل روز رو مرور میکنم ببینم جملاتت ک به بقیه میگم چی بوده

...