2777
2789
عنوان

من دیگه کم اوردم :(

663 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها 

من یه دختر دارم تازه رفته تو سه ماه و شیر خودمو نمیخوره . اینجا که هستم دور از خانواده و دوست هستیم و فقط خودمو شوهرمیم.  با این که شوهرم خیلی کمک می کنه اما بار اصلی همه کارا رو دوش خودمه و واقعا دارم کم میارم الان نشستم یه دل سیر گریه کردم :(

فکر کنم خیلی ضعیف شدم طاقت شب بیدار موندن و وقت گذاشتن برای بجه و غذا درست کردن و ... ندارم . همه هم بهم میگن تو چرا اینجوری هستی ما بچه داشتیم همش بیزون بودیم سخت هست اما نه به سختی که تو میگی و یه جورایی حس می کنم از همه لحاظ ضعیف تر از همه هستم ....حنی نمیرسم تلفنامو حواب بدم همرو بعد چند روز جواب میدم همه باهام سر سنگین شدن 

کسی بوده دست تنها بوده باشه؟ از تجربیاتتون برام می گین؟ 

ببخشیذ اگه دیر جواب میدم هم کیبرد فارسی ندارم طول می کشه نایپ کردنم هم وقت شیر دخنرمه کم کم و کلا همش بی تابی می کنه دایم باید بغلم باشه و ارومش کنم 

ببین.

اگه بچت شبا بدخابی میکنه حتما ببرش دکتر شاید دلدرد یا رفلاکس پنهان داره.

خاب شبش ک تنظیم بشه راحت میشی.

سعی کن شبا سر یه ساعت خاصی لامپ های اتاق رو خاموش کنی تا عادت کنه ب سر موقع خابیدن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من همین طور بودم دور از خانواده با ی بچه بی قرار و شب زنده دار 

غذا بیشتر حاضری یا از بیرون میگرفتیم چون نمیرسیدم 

بچه هم میخوابید میخوابیدم کلا تا چند وقت همینه هیچی سر جاش نیست ولی ناراحت نباش ی مدته بعد خوب میشه 

ببین. اگه بچت شبا بدخابی میکنه حتما ببرش دکتر شاید دلدرد یا رفلاکس پنهان داره. خاب شبش ک تنظیم بشه ...

بردم فقط گريپ ميكسچر داده و يه شربت براي كوليك كه گاهي وقتا موقرن گاهي وقتا نه ...

حتما توصيتو انجام ميدم مرسي 😊

سلام عزیزم.منم یه شهر دیگه ام مامانم یه جای دیگه بچه ی منم همینطوری بود حتی تلفنامم نمیرسیدم جواب بدم که مادرشوهرم فک میکرد به عمد این کار و میکنم و باهام لج شده بود و تیکه مینداخت ولی یه روز فک کردم برنامه چیدم که کی غذا درست کنم و کارامو انجام بدم بعد یه مدتم بچه ام خوابش منظم شدو حوب شد

ببخشید اما فکر میکنم یکم‌تنبلی ....

پرپروك جان فكر كنم بيشتر ضعيف هستم تا تنبل ولي براي همين تاپيكو زدم كه راهنماييم كنين چه جاهايي ايراد دارم و چرا فكر مي كني تنبلم كه كمك كنم بهتر بشم 

یه وقتایی که خوابه زود برو به خودت برس یه تفریح کوچیک داشته باش

بخاطرش خودتو از بیرون رفتن ننداز خوب بپوشونش با شوهرت برین بگردین

گاهی که خیلی گریه میکنه بذارش رو رختخوابش و برو از اتاقش بیرون و صورتت رو بشور و اب بخور و چند ثانیه به نبودش فکر کن و به یادت بیار که گریه اش هم واسه خیلیا آرزوست و گریه واسه رشد بچه خوبه کمی که ارومتر شدی برو بغلش کن اونم از تو ارامش میگیره

اینا تجربیات خودم بود انشالله به دردت بخوره

این نشون میده شما یه مامان فوق العاده مسئول هستی .اینا رو که میگی طبیعیه ...گریه نکن .واسه خودت فیلم بذار .همین طور که به بچه میرسی آهنگ گوش کن .رادیو هم خوبه ..سرگرم بشی زمان راحت تر میگذره

دختر نفس مامانشه
سلام عزیزم.منم یه شهر دیگه ام مامانم یه جای دیگه بچه ی منم همینطوری بود حتی تلفنامم نمیرسیدم جواب بد ...

سلام عزيزم دقيقا منم همين طورم همه فكر مي كنم از وقتي بچه اومده خودمو گرفتم و برا همينه تلفن جواب نميدم و ارتباطم كم شده 

ميشه بگي چجوري برنامه ريختي؟ 

راستی ی چیزی. الان کم کم هوا گرم میشه.‌بچه رو بذار توی کالسکه و برین بیرون حال و هواتون عوض شه.

تازه شیرخشک میخوره ک راحت تر هم هستی.حداقل مطمئن میشی ک سیر میشه یا ن و اینکه لازم نی توی خیابون شیرش بدی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))