2777
2789
عنوان

فکت‌‌

60 بازدید | 7 پست

افرادی ک تو نی نی سایتن 

اکثرا افسرده، پرخاشگر، تنها، و ببخشید بازم میگم اکثرا ن همه!

و عقده ای و کسایی هستن ک همیشه مورد انتقاد شدیدی در خانواده و جامعه و ... بودن و هستن

من این تاپیکو زدم قفلش کردم 

ولی خواستم نظر شمارم بدونم

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌

من هم تنهام هم پرخاشگرم هم بد دهن 😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک تنها هستم که مورو انتقاد در خانواده بودم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان در چ حالی

خداروشکر عادی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

سلام عزیزم داخل تاپیکاتون دیدم که خیلی به علت ورم بینیتون اذیت میشدید ؟ میتونم اسم دکتر و مدل بینی قبل و بعد عملتون رو بپرسم واینکه ایا راضی هستید یانه؟

من بینیم گوشتیه و دوست دارم دکتر واسم تا حد امکان جمعش کنه