2777
2789
عنوان

آلرژی

66 بازدید | 7 پست

من آلرژی شدید دارم ولی دارو نخوردم تاحالا فقط آزمایش آلرژی دادم الان شدیداً فقط فین فین میکنم یه راه حل بگید این اول صبحی بهتر شم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اگه روغن بنفشه داری یه قطره بچکون تو بینیت.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سیتریزین بخور

ولی ببین برو‌درمان کن الرژی و مثل من نباش 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه روغن بنفشه داری یه قطره بچکون تو بینیت.

دیشب انجام دادم خوب بود ولی خب هنوز حالم بده

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

سیتریزین بخورولی ببین برو‌درمان کن الرژی و مثل من نباش

چجوری درمان کنم؟ درمان داره؟

چجوری درمان کنم؟ درمان داره؟

اره درمان داره

سرچ کن دکتر الرژی شهرتو پیداکن برو تست میگیرن ازت بعد آمپول داره خوب میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره درمان دارهسرچ کن دکتر الرژی شهرتو پیداکن برو تست میگیرن ازت بعد آمپول داره خوب میشی

قبلا تست گرفتن از من ولی خب یه مشکلاتی داشتم نتونستم برم دنبال درمان الان برم دیر نشده؟

قبلا تست گرفتن از من ولی خب یه مشکلاتی داشتم نتونستم برم دنبال درمان الان برم دیر نشده؟

نه گلم دیر نشده