2777
2789
عنوان

تو و خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست

بخدا منم نفمیدم یعنی چطوری  من نه خودم اینا رابلدم نه همسرم چه چیزا مد شده 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید برام سوال شد. یعنی شما باید جوراب بپوشید ایشون ببینه و لذت ببره؟!!!!

خودش اینجوری میگه ولی من انجام نمیدم 

الان هم به این نتیجه رسیدم که همه ی اینا از بعد از اینکه بهش ت.جا.وز شده میاد 

و خودش گفت قول میدم کنترل کنم

اره دیگه یک تنوع بیشتر رابطه کسل کننده نمیشه 😂

هی خدا🤣🤣🤣

من خودمم آخه خیلی سنتی فکر میکنم، میگم هرکاری بابا مامانم کردن منم باید همون کارو کنم اصلا نباید از خط بزنه بیرون🫠😂

به نظرم آدم هایی که فورا نتیجه میگیرن چی دروغه چی نیست بیشتر نیازمند درمان هستند. چون شما ندیدی معنی ...

من نتیجه نگرفتم، علم ثابت کرده. انسان توانایی برقراری ارتباط با جن و .. نداره. شما اگر فکر میکنی باشون ارتباط داری؛ میبینیشون، باهات حرف میزنند، بهت دستور میدن یا هر چی، احتمالا خوشت نمیاد اما بدون شما بیماری! میخوای قبول کنی یا قبول نکنی.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

من نتیجه نگرفتم، علم ثابت کرده. انسان توانایی برقراری ارتباط با جن و .. نداره. شما اگر فکر میکنی باش ...

دقیقا کی اثبات کرده؟ مقاله اشو برای من بفرستید.

هرچند صحبت شما از اول مغالطه داره‌. اینکه بالاخره نمی‌تونیم ارتباط بگیریم باهاشون، یا وجود ندارن؟ اگه وجود ندارن چرا بحث ارتباط باهاشون مطرحه.

آدم هایی که بیش از حد به علم اتکا می‌کنن و بهش تعصب دارن به نظر من از همه ، بی‌سوادترن. چرا؟ چون نمیدونن پایه علم از چیه؟ برای همین هم تعصب دارن.

دارویی که بیست سال کارآزمایی میشه و تاییدیه میگیره، بعد میاد توی بالین ، بعد بیست سال می‌فهمن این ضرر داره، اینو علم میگه، اونی هم که میگفت این داروئه، علم بود.

ما بیمار، شما سالم.