2777
2789
عنوان

تو و خدا جواب بدین

437 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها 

کسی هست شوهرش فی.تی.ش پا داشته باشه؟ 

چطور باهاش کنار اومدین؟ 

البته همسر من اصرار نمیکنه ولی همین که میدونم براش مهمه و ممکنه بیرون ببینه یا از رابطه لذ.ت نبره اعصابم خورد میشه. الانم واقعا حالم بده نمیدونم باید چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدیما از این چیزا نبود شاید تاثیر فیلم های بد باشه

همه چیز ه

از همون قدیما بوده. چون دانش و شناخت در موردش نبوده یا بهش توجه نمی کردند یا ربطش میدادن به مسائل دیگه و سعی میکردن عادی باش کنار بیان. مثل اینکه میگن جن وجود داره!!! در حالی که شما نمیتونی جن بببینیو باهات حرف بزنه، و هر کس همچین ادعایی کنه قطعا از نظر روانپزشکی دچار مشکل هست و نیازمند درمان.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

قدیما از این چیزا نبود شاید تاثیر فیلم های بد باشه

اره تاثیر اونا که هست 

ولی خب نمیدونم باید چیکار کنم 

با مشاور هم چند جلسه صحبت کرد 

هرکدوم یه چیزی میگن 

یه سریا میگن عادیه 

یه سریا میگن نه تو یا باید درمان بشی یا آخرش طلاق میگیری😑

استارتر بهتر هست به روانپزشک با فلوشیپ روان جنسی مراجعه کنید.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

خب بزار کارشو بکنهنگه چی میشه ؟

میدونه احساس میکنم تاثیر حرفای مشاوری هست که با همسرم تلفنی صحبت می‌کرد 

همسرم میگفت همش حقو می‌داده به تو 

و بهش گقته بود یا باید درمان بشی یا آخرش به طلاق میرسی😑

یکی از دختر خاله هام اینجوری بود همسرش ،توی گوشیش پر عکس جوراب و پای زن بود،براش عادی بود تا اینکه ش ...

یعنی اون زمان که فقط مشکلشون پا بود خودش راضی بود؟ براش اوکی بود این مسئله؟ 

نمیدونم والا شاید من هنوز به لوغ فکری نرسیدم 

روانمزشک میره یه چندتا دارو نوشته اونا رو مصرف میکنه 

ولی میدونی همسرم تو بچگی بهش تج.اوز شده بعدش هم تو دوران نوجوانی به فیلم وابسته شده احساس میکنم کلا روانش بهم ریخته

تو اکثر سایت ها نوشته از هر ۷ نفر یه نفر اینجوری هست حالا ممکنه علاقه به هرچیزی باشه به پا یا به کفش یا .

...

یعنی اون زمان که فقط مشکلشون پا بود خودش راضی بود؟ براش اوکی بود این مسئله؟ نمیدونم والا شاید من هنو ...

ناچاربود راضی باشه،با من درد و دل میکرد،عاشق شوهرش بود اما راه دیگه ای نداشت،میگه آخرش انقدر شوهرش پر رو شده بود به زن های بدکاره پیشنهاد پول میداد که فقط جلوم جوراب بپوشید و کاری باهاتون ندارم و نگاه کنم،برای دختر خالم جوراب می‌خرید میگفت تو رابطه بپوش....چند مورد دیگه هم توی بیرون دیدم مردها به زن هایی که جوراب نازک پاشونه بد خیره میشن ....مریض زیاده  

خدایاشکرت❤️🙏
تو چرا باهاش کنار نمیای؟

نمیدونم انگار یه گاردی دارم نسبت به این موضوع 

بعدشم چند روز پیش باهاش کنار اومدم بعد بهم میگه وقتی تو لذ.ت نمیبری منم اصلا واسم با رابطه واقعی تفاوتی نداره

بعدش بهش گفتم به خدا اینا همه تاثیرات فیلمه فکر می‌کنی که قراره خیلییییییییی خفن باشه ولی وقتی انجامش میدی میبینی اونقدرم که فکر میکردی خوب نبوده