2777
2789
عنوان

من مینویسم

68 بازدید | 8 پست

یکـی نـوشـت یـکی خـونـد-

یکـی مـرد یکـی مـونـد-

مـن میـنویسـم تـو بـخون-

مـن میـمیـرم تـو بـمون...! 

برو نمیکنم هیچوقت تلافی:) گرفته گریت برای چی؟ :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا تو هم بمون، مرگ چرا؟بمون تو هم، جای کسی رو تنگ نکردی که

چون طرف مرگ منو میخاد...

وقتی تویی که بهش گفتی اگه بری میمیرم و بازم ولت کرد...ینی چی؟

ینی جا رو واسه اون آدم تنگ کردی

چون طرف مرگ منو میخاد...وقتی تویی که بهش گفتی اگه بری میمیرم و بازم ولت کرد...ینی چی؟ینی جا رو واسه ...

خب مگه دنیا به خواست اونه؟ کسی که مرگت رو میخادو میخای چیکار؟

تو هم تو قلبت اونو بکش، بزار بمیره برات، بزار نداشته باشیش، اما تو زندگی کن، تو بمون ، یه اینده بهتر برای خودت ترسیم کن و براش تلاش کن، اونی که مرگتو میخاد حتی اگه لمیری برای یه ثانیه هم بهت فکر نمیکنه، پس بندازش بیرون از قلبت ، ولت کرد؟ خب به درک، لیاقتتو نداشت، لیاقت عشق پاکتو نداشت، دل نبند به این تنوع طلب های بی لیاقت، تو باارزشی، گران قیمتی، باید برات هزینه کنند از جان از عشق از همه چی برات بهترینها رو بیارن، نه اینکه تو بری التماسشون کنی دختر خوب، قدر خودتو بدون، تو یک الماس گرانبهایی، خودتو بی ارزش نکن عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب مگه دنیا به خواست اونه؟ کسی که مرگت رو میخادو میخای چیکار؟تو هم تو قلبت اونو بکش، بزار بمیره برات ...

قوربونت بشم انقدر قشنگ حرف میزنی!

دیگه پشت دستمد داغ کردم که به کسی رو بدم.

بدیش اینه هر کی از سر راه میرسه فکر میکنه ما هیچ قیمتی نداریم و میخاد مفت ما رو بدست بیاره!

ینی چی؟

با اینکه گاهی سکوت میکنم احساس غرق شدن تو غم رو دارم ولی دیگه گفتم آب از سرم گذشته و واسه همیشه گذاشتمش کنار.

حرفی که زدی آروم ترم کرد.

ایشالا همیشه بهترینارو ببینی.

قوربونت بشم انقدر قشنگ حرف میزنی!دیگه پشت دستمد داغ کردم که به کسی رو بدم.بدیش اینه هر کی از سر راه ...

زنده باشی عزیزم. بزار هر جوری دلشون خواست فکر کنند، تو براشون دست نیافتنی باش، براشون آرزو باش، مثل طلای باارزش داخل طلافروشی باش، گرانبها اما پشت شیشه ضدگلوله و حتی مغازه ای که درش قفل داره و به راحتی بدون اجازه طلافروشی اجازه ورود نداره کسی، اینطوری اگه به دستت بیارن قدرتو میدونن، طلا اگر مچاله هم بشه شکسته هم بشه با ارزشه، دل به این پسرهای بی سرو پا نبند، به خدا کسی برات پیدا میشه که زندگی رو برات بهشت میکنه، بانو و ملکه خونه اش میشی، این پسرای خیابونی اگه ازشون شوهرم در بیاد دلی دارن مثل گاراژ، هر چیزی دم دستی باشه ارزش نداره، ان شالله که خوشبخت باشی و کسی همسرت بشه که لیاقت عشقت رو داشته باشه و زندگی فراتر از تصورت برات بسازه ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃