من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
ی هواپیما توی ی جزیره سقوط میکنه داستانش برگریزونه
الیس
مثل اسکوید گیمه ی بازی باید انجام بدی
اگه ببری میری مرحله بعد اگه ببازی میمیری
اول اسکوید گیم رو ببین
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
لاست و خیلی دوس داشتم ولی تا وسطاش دیدم الان هی تو مخمه ببینم بقیشو
تا اخرش رو نبینی متوجه نمیشی چی بوده
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫
میشه بگی از چی این فیلم خوست اومده؟ آلیس میگممن تا ۲ ۳ قسمت مونده به پایان دیدم ولی اصلا خوشم نیومد ...
تا اخرش ببینی تازه متوجه میشی بازی سر چی بوده و داستان چیه