2777
2789
عنوان

آسیب گربه به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست
قدیما هیچکس تو خونش گربه نداشتتو حیاط بودن یا تو حیاط نگه میداشتنگربه خونگی ۱۰ـ۱۲ ساله مد شده

چرا اتفاقا قدیما داشتن تو خونه ولی نه مثل الان که تو خونه زندانی باشه گربه! در خونه باز بوده گربه روزا میرفته حیاط و کوچه شبا میومده رو کرسی پیش بقیه میخابیده جالبه که هم مامان بزرگ شوهرم که مال ی استان دیگن اینجوری بودن هم مامان بزرگ مامانم. شنیدم هرچی خودش میخورده به پیشی هم همونو میداده خدا بیامرز. 

.

چرا اتفاقا قدیما داشتن تو خونه ولی نه مثل الان که تو خونه زندانی باشه گربه! در خونه باز بوده گربه رو ...

نه همچین چیزی ندیدم نه شنیدم

خیلیا قبلا غذای اضافی رو تو حیاط یا بیرون برای سگ و گربه میذاشتن

ولی همون گربه میخواست بیاد تو پیشتش میکردن که نیاد تو  بخاطر خاک و خیلی که به دست و پاها شون چسبیده بود و قبلا همه نماز خون بودن رو مسئله ی حیوانات بیشتر حساس بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همچین چیزی ندیدم نه شنیدمخیلیا قبلا غذای اضافی رو تو حیاط یا بیرون برای سگ و گربه میذاشتنولی همون ...

عزیزم شما نشنیدی دلیل نمیشه نبوده. بعدم خاک چه ربطی به نماز داره؟😐😐😐😐اصلا با خاک تیمم میکنن! بعدم گربه جزو مبطلات نماز نیست اصلا پیامبر (ص) ی گربه به اسم موذه داشته که از همون آبی که گربه ازش میخورده وضو میگرفته!

قدیما هم نماز میخوندن هم تو خونشون گربه میومده میخابیدن پیش هم حتی مادرشوهرم میگه گربه تو خونشون زیر کرسی زاییده😍

.

عزیزم شما نشنیدی دلیل نمیشه نبوده. بعدم خاک چه ربطی به نماز داره؟😐😐😐😐اصلا با خاک تیمم میکنن! بعد ...

خب منم میگم اینکه شما میگی دیدین هم محدود به تجربیات خودتون میشه

منم خودم خانواده شوهرم مال چند شهر جدا هستن

حیوان خونگی حتی نشنیدم کسی داشته باشه سالهای اخیر مد شده این چیزا قبلا حیوان دوستی ها در حد غذا دادن تو حیاط بود فوقش

خب منم میگم اینکه شما میگی دیدین هم محدود به تجربیات خودتون میشهمنم خودم خانواده شوهرم مال چند شهر ج ...

نه عزیزم من از خیلیااا شنیدم حالا دو موردشو گفتم این چیزیه که همه هم میدونن واقعا عجیبه که تاحالا نشنیدی! قدیمیا کلا مرغ و خروس و گربه و کفتر و.... داشتن 

.

چرا اتفاقا قدیما داشتن تو خونه ولی نه مثل الان که تو خونه زندانی باشه گربه! در خونه باز بوده گربه رو ...

آفرین. دقیقا.  قدیم مامان منم می گه  و اصلا خودم دیدم. خونه خاله و دایی شوهرم روستاست.  بچه هم زیاد دارند.  می رم خونه شون. پامو که زیر کرسی می ذاشتم  پام به گربه می خورد.  پسرم که بچه بود. هروقت که گریه می کرد. گربه رو تو خونه شون می دید. آروم می شد.  می گفت مامان چرا خودمون نداریم

شما درست می گین. نمی دونم چرا بعضیا به غلط اصرار دارند  که نبوده و فلان و اینقدر گارد می گیرند.  .   اتفاقا بچه هاشون همه سالم. و خودشون هم نمازخون بودند

خب منم میگم اینکه شما میگی دیدین هم محدود به تجربیات خودتون میشهمنم خودم خانواده شوهرم مال چند شهر ج ...

نه ایشون درست می گن.    مامان منم همیشه می گفت و نیز مادرشوهرم.    قدیم بخاطر موش گربه دائم تو اتاقها می گشته. و اجازه می دادند همه جای خونه بگرده.   بیشتر هم زیر کرسی یا روی کرسی.جای خوابش،بوده.   حالا ممکنه شما ندیدین یا نشنیدین  دلیل بر این نیست که نبوده.   عجیبه که می گین ۱۰  ۱۲ سال.  اصلا گربه ها الان خیابونی و ولگردن.  قدیم که گربه ولگرد و خیابونی نداشتیم.  گربه عاشق خونه س

آفرین. دقیقا. قدیم مامان منم می گه و اصلا خودم دیدم. خونه خاله و دایی شوهرم روستاست. بچه هم زیاد ...

اوووخییی واقعا خوشبحالشون منم خیلی دوس دارم گربه بیارم اما دلم نمیاد مث گربه های امروزی عقیم و زندانی و... بکنم! حیاط هم ندارم

.

نه ایشون درست می گن. مامان منم همیشه می گفت و نیز مادرشوهرم. قدیم بخاطر موش گربه دائم تو اتاقه ...

نهایتا فقط میتونم بگم شاید سبک زندگی تو شهرا فرق می‌کنه

شهرای شما اونجوری بودن شهر های ما اینجوری 

ما یه شهر بزرگیم من بجز ۱۰ـ۱۵ سال اخیر هرگز حیوان خونگی جایی ندیدم جز پرنده،

گربه ها هم از اول تو حیاط خیابون بودند 

ضمنا گربه اصلا نجس نیست ولی موی گربه تو لباس نمازگزار باشه باطله از این جهت حساس بودن

نه عزیزم من از خیلیااا شنیدم حالا دو موردشو گفتم این چیزیه که همه هم میدونن واقعا عجیبه که تاحالا نش ...

نهایتا فقط میتونم بگم شاید سبک زندگی تو شهرا فرق می‌کنه

شهرای شما اونجوری بودن شهر های ما اینجوری 

من بجز ۱۰ـ۱۵ سال اخیر هرگز حیوان خونگی جایی ندیدم جز پرنده

گربه ها هم از اول تو حیاط و خیابون بودند 

ضمنا گربه اصلا نجس نیست ولی موی گربه تو لباس نمازگزار باشه باطله از این جهت حساس بودن

نهایتا فقط میتونم بگم شاید سبک زندگی تو شهرا فرق می‌کنهشهرای شما اونجوری بودن شهر های ما اینجوری من ...

اولا موی گربه نماز رو باطل نمیکنه

موی هیچ حیوونی نمازو باطل نمیکنه اینا همش تحریف اسلامه! وگرنه نصف پیامبرا چوپان بودن موی سگ ب لباسشون میچسبید و تو همون دشت و صحرا با همون لباس نماز میخوندن!

دوما چرا تو انقدر اصرار به نفهمیدن داری رو نمیدونم ولی تمام متخصصین زیست شناسی و تاریخ دنیا گفتن و اثبات شده که گربه و سگ اصلا حیوون طبیعت نیستن و با تکامل طبیعی بوجود نیومدن بلکه انسان های اولیه کم کم با انتخاب مصنوعی این هارو از گربه سانان وحشی و گرگ ها بوجود اوردن و از اول زندگی سگ و گربه با انسان بوده که برای هر دو سود داشته نه ولگردی! دوم اینکه خیابونا اصلا محیط طبیعی نیست ما طبیعیتو تصرف و خراب کردیم و همه موجودات دارن منقرض میشن و بزودی خود انسانم منقرض میشه! سوم شهر ما اصفهانه شهر شوهرمم تهران پس شهرای بزرگی هستیم لابد شهر شما ی جای کوچیکه که البته کوچیک و بزرگ نداره مشکل خودتی که از بیخ حیوان ستیزی و نمیخای قبول کنی حتی لون یکی دوستمون هم اومد گفت ولی باز حرف نادرست خودتو تکرار میکنی که بدرک بای🤣

.

اولا موی گربه نماز رو باطل نمیکنهموی هیچ حیوونی نمازو باطل نمیکنه اینا همش تحریف اسلامه! وگرنه نصف پ ...

. این به این دلیل است که گربه از حیوانات حرام‌گوشت است و طبق نظر اکثر فقها، همراه داشتن موی حیوان حرام‌گوشت در نماز، موجب بطلان نماز می‌شود. 
توضیح بیشتر:
  • نجاست موی گربه:
    موی گربه به خودی خود نجس نیست، اما چون گربه از حیوانات حرام‌گوشت است، همراه داشتن موی آن در نماز، به دلیل اینکه از اجزای حیوان حرام‌گوشت محسوب می‌شود، نماز را باطل می‌کند. 
. این به این دلیل است که گربه از حیوانات حرام‌گوشت است و طبق نظر اکثر فقها، همراه داشتن موی حیوان حر ...

خودم اینارو خوندم ولی اینا تحریفه آدم عاقل عقلشو بکار میندازه اون همه پیامبر چوپان که سگ داشتن و کلا تو طبیعت بودن هم نمازشون باطل بود؟🤣

.

خودم اینارو خوندم ولی اینا تحریفه آدم عاقل عقلشو بکار میندازه اون همه پیامبر چوپان که سگ داشتن و کلا ...

هر چی ب نفع تون باشه درسته هرچی ب نفع نباشه غلط؟!!

حیوانات تو خونه نبودن بیرون بودن سگ گله تو گله و صحراست نمی‌چسبید بهشون که موش رو لباس باشه

حیوانات هم موجود خدا هستن ،جان دارن نباید بهشون آسیب رسوند ولی دلیل نمیشه چون پیامبر وقتی تشنگی شدید یه گربه رو دیده و از طرف وضوش بهش آب داده بگین گربه ارج و قرب داره ،پیامبر به یه موجود زنده ک داشته از تشنگی هلاک میشده رحم کرده این رحم و مهربانی پیامبر رو نشون میده نده ارج و قرب  گربه رو