2777
2789
عنوان

آسیب گربه به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 46 پست
اگر یکی بودن میشد باز حواسم بیشتر بهشون بود ولی از اون ور دوتا بچه هم سن هم و سه گربه بعضی وقتا خودم ...

سخته واقعا گربه ها هم مث بچه میمونن باید چارچشمی مواظبشون باشی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من یه جا کار میکردم گربه آورده بود از این خیابون بها از طرف حامی حیوانات واسش آوردن توبه وحشیبود جنگ ...

اختملا بچه گربه نبوده یا وقتی حامی حیوانات براش اورده اون گربه یه آزاری چیزی دیده. این سه گربه از وقتی شیرخوار بودن پیشم بودن چون مادرشون تصادف کرد. خودمم بعضی وقتا با سه تا گربه و بچه دوقلو کم میارم ولی عاشق هردو ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس پروف ماله خودته

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

سخته واقعا گربه ها هم مث بچه میمونن باید چارچشمی مواظبشون باشی

اره واقعا مثلا وقتی می‌خوابم مجبورم بچه هام تو اتاق باشن با دره بسته. ولی گربه هامم وحشی نیستن که گاز بگیرن

مادرشون جلوی محل کار شوهرم تصادف کرد. دیگه شوهرم دید همکاراش شرایط نگهداری از بچه گربه رو ندارن همشو ...

میان  تو هال و پذیرایی و...

یا تو حیاط نگه داشتی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من حقیقتش تا حالا ندیدم

از بچگی گربه خیابونی اوردم بزرگ کردم و ..

اما تا حالا اسیب ندیدم حتی وقتی خیلییی اذیت شده یا گشنه بوده 

ولی خب تصمیم با خودته

بعضی ها خدا خیرشون نده بر حسب اینکه خودشون از چیزی خوششون نمیاد بقیه رو بهش بدبین میکنن این مدل ادما مدیون ادم میشن

البته اونایی که عمدا کرم میریزن منظورمه نه اونایی که بی منظور و فقط از ترس و از رو خیرخواهی میگن

من حقیقتش تا حالا ندیدماز بچگی گربه خیابونی اوردم بزرگ کردم و ..اما تا حالا اسیب ندیدم حتی وقتی خیلی ...

ممنون ازتون. گربه هارو که دیگه تصمیم دارم نگه دارم ولی بچه هام نوزادن به هرحال بیشتر مراقب باشم ولی می‌دونم از عمد بهشون آسیبی نمی رسونن 🫠

ممنون ازتون. گربه هارو که دیگه تصمیم دارم نگه دارم ولی بچه هام نوزادن به هرحال بیشتر مراقب باشم ولی ...

انشالله خیر دو عالم رو ببری و بچه هات همیشه سالم و سلامت باشن 

شک ندارم خیرش بهتون بر میگرده

دمت گرم 

ادمی که حیوان رو دوست داشته باشه و براش کاری بکنه شک ندارم خدا صد برابرشو براش پس میده