2777
2789

صدقه بنداز 

ولی گاهی نشونه خوبیه میگن وقتی قراره یه اتفاق خیلی خوب براتون بیفته قبلش یه مدت هی اتفافات بد پیش میاد ممکنه اون باشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
صدقه بنداز ولی گاهی نشونه خوبیه میگن وقتی قراره یه اتفاق خیلی خوب براتون بیفته قبلش یه مدت هی اتفافا ...

راستش یه ماه پیش ک اولین اتفاق بد افتاد گفتم چون سرماه صدقه ندادم بخاطر همینه صدقه دادم ولی...

حالا باز صدقه میندازم خوبه به هرحال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش یه ماه پیش ک اولین اتفاق بد افتاد گفتم چون سرماه صدقه ندادم بخاطر همینه صدقه دادم ولی...حالا ب ...

میدونی یه وقتا هم یه بلای بزرگی قراره سر ادم بیاد در اثر صدقه یا یه کار خوب خدا میکنتش چند تا اتفاق بد کوچک تر انشالله که خیر باشه برات 

البته گاهی هم اثرات چشم زخمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میدونی یه وقتا هم یه بلای بزرگی قراره سر ادم بیاد در اثر صدقه یا یه کار خوب خدا میکنتش چند تا اتفاق ...

نمیدونستم چه جالب مرسی ❤️

والا چیزی هم نداریم چشممون بزنن😂