۱۳۶۵۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 336 عنوان مزونیدلینگ 61 بازدید | 6 پست سلام بچه ها کسی برای قسمتهای تیره بدن مزونیدلینگ انجام داده ؟ یا برای جوانسازی پوست صورت ؟ عوارض داشته روی بدن یا صورت ؟ درد داره یا نه؟ اصلا تاثیر داره برای روشن کردن پوست یا جوانسازی 💔💔💔💔💔💔 1404/04/31 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4393 برای صورت الان وقتش نیست چون آفتاب زیاده احتمال لک شدن هست برای بدن هم خوب نیست پلاژن تراپی و لیزر بهتره دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
۱۳۶۵۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 336 برای صورت الان وقتش نیست چون آفتاب زیاده احتمال لک شدن هست برای بدن هم خوب نیست پلاژن تراپی و لیزر ب ... ممنون عزیزم شما پلاژن تراپی و لیزر انجام دادین 💔💔💔💔💔💔
۱۳۶۵۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 336 از داروخونه پماد خریدم ولی اصلا فایده نداره 💔💔💔💔💔💔
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4393 ممنون عزیزم شما پلاژن تراپی و لیزر انجام دادین عزیزم من خودم کارم اینه کلینیک زیبایی دارممزونیدلینگ هم انجام میدیم ولی خب خواستم بهترین راهکار رو بهت بدم❤️ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
۱۳۶۵۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 336 عزیزم من خودم کارم اینه کلینیک زیبایی دارممزونیدلینگ هم انجام میدیم ولی خب خواستم بهترین راهکار رو ب ... ممنونم لطف کردین 🌹🌹🌹 💔💔💔💔💔💔
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4393 ممنونم لطف کردین 🌹🌹🌹 خواهش میکنم عزیزم دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️