2821
2789
عنوان

بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 41 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حوشبحالت لنتی

والا ما می‌رفتیم باشگاه 

این زنا اینقدر بهم میگفتن سینه نداری چرا 

چند سال به خودم و خدا فحش میدادم کفران نعمت میکردم چرا بهم ۸۵ ندادی 

مادرشوهرمم چعقدر با نگاه بدی منو برندار میکرد که سینه ندارم 

چعقدر مسقرم کردم 

خب من بالاتنه ینی گردنم و شونه هام لاغر شده چاق شم اوکی میشه ولی خب دیگه

باید روزی ۳تا سفیده تخم مرغم بخوری

به ازای هرکیلو از وزن بدن یک گرم پروتئین باید مصرف بشه تو خانوما شما 3 تا سفیده تخم مرغ که جمعا میشه 9 گرم رو از کجا اوردی؟

آقا هستم.......................................................................................................

حرکت لانگ جفت دمبل برای باسن و ران و پشت ساق پا و پشت ران

حرکت قفسه سینه با سیمکش برای کوچیک کردن سایز سینه 

اسکوات هم برای پهن کردن باسن

آقا هستم.......................................................................................................

همشو تو برنامم دارم

برنامه تمرینی حجمی نیاز به مصرف پروتئین بالا داره 

نیاز به خواب کافی داره یعنی شما ساعت 10 شب باید خواب باشی وگرنه هورمون رشد تو بدنت ترشح نمیشه

تمرینات رو باید به دو قسمت تقسیم بکنی صبح بری قفسه سینه کار کنی عصر بری پا بزنی 

اون مدلی که هر جلسه یک بخش از بدن رو تمرین میدن مال ادماییه که دنبال حجم و کات نیستن 

در هفته نباید بیشتر از 3 روز تمرین بکنی و بقیه روزها فقط باید پروتئین بخوری و استراحت کنی و بخوابی 

خب تو پنج‌شونه بخور که بشه وزنت

عزیز من اقا هستم 9 سال هم مربی بدنسازی بودم 

اوکی اطلاعاتی که براش باید برید کلی پول بدید رو دوست ندارید مفت بدست بیارید و متلک میندازید 

موفق باشید

تو چند ساله کار میکنی نتیجه گرفتی؟

از ۱۴۰۱ بدنسازی کار میکنم

اره تغییر کردم امکان نداره تغییر نکنه کسی اگر اصولی ورزش کنه 

ولی من تغذیه و منبع پروتئین بدنم به اندازه کافی نیست و خوابمم افتضاحه 

2824
2823
2791
2779
2792