2777
2789
عنوان

کمکم کنین تروخدا

117 بازدید | 8 پست

یکماهه صندوفدار یک کافی شاپ تقریبا بزرگ شدم .....و ۸ساعت کار میکنم ۴تا۱۲شب و تو این ماه واقعا خسته شدم و اصلا وقت برای خودم نداشتم....الان افسردگی گرفتم و اینم بگم من تا ۲ظهر خوابم چشامو باز میکنم میرم سرکار ۱۲شب میام تا ۳بیدارم میخام باز بیدار میشم سرکاز....زندگی یکنواخت و مزخرفی دارم افسردا شدم چی کنم....واینکه اوتجا صندلی پشت صندوق نیست ینی واستاده باید سفارش ثبت کنیم.....و تازمانی مشتری باشه حق نشستن نداریم و اونجا هم همیشه مشتری هست....نشستن اونجا ارزوست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازشون درخواست صندلی کن

اسیری که نرفتی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

راستی من عاشق لهجه نیشابوری و مشهدیم😍

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

حقوق اداره کار باید بده به اضافه بیمه

صندلی رو حتما تاکید کن بزارن چار روز دیگم دیسک کمر میگیری یه کاری میرفتی صبح تا بعداظهر حداقل که بعدش تایم واسه خرید و استراحتت داشته باشی