2777
2789
عنوان

کوچکی تخمدان

5823 بازدید | 27 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین من ۱۸سالمه کم کاری تیروئیددارم وتا الان بدون مصرف دارو پریودنشدم تخمدانام گفتن نسبت ب سنت کوچیکه میخوام بدونم کسی بوده بااین مشکل باردار بشه ووقتی خاستگارمیاد مشکلمو بهشون بگم؟؟؟

عزیزم منم مثل شما تنبلی تخمدان داشتم ۵ انگشت خوردم هر سه ماه به سه ماه میشدم ولی یک سال با این گیاه منظم شد الانم باردارم خدارو شکر.نه چرا رو خودت عیب بذاری خیلیا مشکلات بیشتری داشتن ولی بچه دار شدن در وهله اول خواست خداست.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الان ذهنتو مشغول نکن بابا اگرم خدای نکرده مشکلی داشنه باشی ، الان اکثرا ناباروری ها درمان دارن. از دکترت بپرس حتما . اگه مشکل خاص ناباروری داشته باشی بهتره بگی به خواستگار . البته اولش نه ها ! چون رو فکرش اثر منفی میذاره . یکی دو جلسه صحبت کنید اگه واقعا اوکی بود اینم بگو بعد تصمیم نهایی رو بگیرید . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

دکترم گفت تا وقتی یه بچه میاری باید دادو مصرف کنی بعد بنا ب شرایطی دکترمو عوض کردم ک الان ایشون گفتن شاید اصلا باردارنشی و درمورد صحبت باخاستگارم متاسفاته خانوادم رسم ندارن دختر پسر باهم حرف بزنن مث قدیمیها فک میکنن

پنج انگشت چجوری خوردی منم تنبلی شدیدم

کلا اگر سرچ کنید میبینید که این گیاه فقط هرمونهای زنانرو کنترل میکنه و همرو نرمال من شبی یه لیوان دم میکردم میخوردم مثل چای.رازیانرو عرقشو یا گیاهشو هم دم میکردم عرقشو باکمی اب میخوردم.پیاز درمانی هم خوبه.رفتم دکتر بهم قرص ضد بارداری داد خوردم داغونم کرد کلا به لکه بینی اوفتادم ولی اینا گیاهی ضرری نداره.پیاز که باعث عفونتو از بین ببره تازه جاری من  سال بچه دار نشد یه دوره پیاز درمانی کرد الان با من یه ماه داره.کم کاری ترویید داشت تنبلی داشت چربی دور رحم داشت.ولی باید خواست خدا باشه خیلیا سالمن ولی بازم نمیشن توکل به خدا .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.