2777
2789

سلام خوبید خانوما وقتتون بخیر داداش من رفته یه چیزایی نمیدونم مثل پیپ نمیدونم سیگار برقیه چیه رفته خریده میگ‌تو فیلم آبان امین حیایی داشته از اون طعم هلوعه نمیدونم آشنایی دارید یا نه بعد خوب خانواده من خیلی حساسن رو این موضوعات و اینا نمیدونم الان به مامانم بگم این موضوعو که جلوش گرفته بشه از الان یا نگم اعتمادش از بین نره میترسم نگم از همین چیزای کوچیک کوچیک شروع بشه بدتر بشه نمیدونم تو دوراهی بدی موندم امشبم چون شوهرم کشیک بود من اومدم موندم اینجا که از شانسم مامانم اینا رفتن جایی مهمونی ما موندیم خونه تا یکم پیش داداشم بیرون بود نمیدونم تا نصفه شب چیکار می‌کرد هرچیم گفتیم نیومد تو تا یکم پیش اومد همینکه اومد بعدشم مامان بابام اومدن اینم یه جوری نقش بازی کرد انگار که خیلی وقته خوابه نمیدونم نگرانم میترسم از یه طرف دخالت بشه از یه طرفم میگم جاهای بد نکشه ۱۷ سالشه شما راهنماییم کنید ممنونم

مامان یه دخمل خوشگل و صاحب یه زندگی عاشقانه🥰😘
چیزه خطرناکی نیست که دوده فقط عادیه😂

والا تجربه ای ندارم میگم‌خانواده حساسی داریم سرهمون خیلی نگرانم میدونم از مامان و بابامم بفهمن حتما یه برخوردی میکنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی ب مامانت بگی ولی طوری رفتار کنید که انگار چیزی نمیدونه و از دور مراقبش باشه

یا خودت باهاش صحبت کن و مراقب باش اگه رفتاراش بیشتر مشکوک شد بگو ب خانوادت صبر کن اول بهت اعتماد کنه شاید باهات صحبت کرد که چیکار میکنه

اگه فقط در حد ویپ‌باشه عیبی نداره

میتونی ب مامانت بگی ولی طوری رفتار کنید که انگار چیزی نمیدونه و از دور مراقبش باشهیا خودت باهاش صحبت ...

اره اینم‌حرفیه ممنونم از راهنماییتون یه لحظه خیلی اعصابم خورد شد از نگرانی

اگه ب خانوادت بگی دیگه هیچی بهت نمیگه 

خودت باهاش حرف بزن هرچند ویپ خیلی کم خطره

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉