2777
2789
عنوان

گریم گرفته

127 بازدید | 27 پست

موهام تا کمرمه بعد خیلی رو بهداشت شخصیم حساسم نمیدونم چطوری من همیشه موهام بافته اس سرم شروع کرد خاریدن دادم مامانم سرمو چک کرد گفت شپش داری بعد نامزد دارم الان نمیتونم مو کوتاه کنم از یه طرف کسی نیست موهامو چک کنه در بیاره واقعا مضظر شدم مامانمم خودش بیماره نمیتونه بشینه دونه دونه اینارو در بیاره از یه طرف هم شرایط کوتاهیی اصلا ندارم یعنی کامل متوجه میشن افراد مخصوصا الان که نامزدیم و نزدیک عروسیمه خارشمم امونمو بریده تروخدا اگه شپش دارید رعایت بقیه رو کنید من واقعا حال و روزم خیلی خرابه از همه کارم افتادم واقعا نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو داروخانه شامپویی دارن بخر بزن

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

شامپوبگیر شونه مخصوص بگیر

گرفتم مشکل اینه چون موهام بلند و حجیمه هیچجوره نه شونه میشه نه میتونم خودم تنهایی سرمو پاکسازی کنم چون حالت دار هم هیت اون وسط شونه گیر میکنه یعنی بدبختیم یکی دوتا نیس

فقط شامپو و شونه دانه ریز هی شونه کت تو حموم نگاه کن ببین چیزی میبینی هر دفعه دنذونه های شونه رو بشو ...

والا یکی دوباره که کردم چیزی نیومد نمیدونم چرا دلی خیلی خارش دارم مامانم یه بار گشت چیزی پیدا نکرد فقط یه بار یا زنده دید با یه تخم

ما بچه بوديم خيلييي ي شپش ميگرفتيم يني مادرم عاسي شده بود

باوزت نشه 

دوتا قوطي وازلين گرفتيم 

ماليديم كف سرمون مشما كشيديم 

فك كنم يه روز كامل موند

ريشه كن شدن گورشون گم شده از زندگيمون 

ولي موهاتو بايد خييليييي بشوري كه از بين بره وازلين 

ولي راه حلش سريع و قطعسه

كاربري دست دو نفره💘