2777
2789
عنوان

حدس جنسیت

127 بازدید | 11 پست

دوستان تاپیک قبلیم گفتم دخترعموم حامله اس،،یه دختر داره،،ما شرط بندی کردیم سر جنسیت...من میگم پسر و خودش میگه دختر

امروز سونو رفته و هفت هفته اشه،،ضربان قلبش ۱۶۳بوده،،احساس سنگینی داره،شکمش تقریبا بزرگ شده،البته خودشم تقریبا چاق و شکم داشت،حالت تهوع اصلا نداره،،همه چیز هم تقریبا میخوره و ویار خاصی نداره،،،اما کلا به ترشی و لواشک اینا علاقه داره...چه قبل از بارداری چه الان که بارداره...حس ششم شما چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ته دلم گفت انشالله که سالم باشه.ضربان قلب جنین دختر کنده و پسر تندهعلاقه به ترشی بیشتر به دختر

از منم حدس بزن

حس میکنی امسال چی قبول میشم کنکور؟ ۱ پزشکی تعهدی ۲ دندون تعهدی ۳ داروسازی تعهدی ۴ علوم تغذیه روزانه و شهریه پرداز ۵علوم آزمایشگاهی روزانه و شهریه پرداز ۶ رادیو لوژی روزانه و شهریه پرداز ۷ مهندسی بهداشت حرفه اي روزانه و شهریه پرداز ۸ اتاق عمل روزانه و شهریه پرداز ۹ هوشبری  روزانه و شهریه پرداز ۱۰ روانشناسی  دولتی روزانه و شبانه