2777
2789

روز تولدم غمگین ترینم برام دعا کنید بچه ها منم براتون صلوات میگم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

مبارک باشه🥰چشم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه عزیزممنم همیشه تولدام به بدترین حالت ممکن میگذره ، کلا بدم میاد از روز تولدمفقط خواستم بد ...

عزیزدلم ممنونم ازت فدات بشم هر سال همینم الان به شدت افسرده ام 

فدای تو بشم گلم

خدا نکنه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چرا عزیزم دوست داشتی من هستم اگر بخوای حرف بزنی

دارم دق میکنم دیگه بریدم دنیا روی خوشش رو نشون نمی‌ده شوهر م خیانت کرد زن دوم گرفت چند سال تک و تنها موندم با بچه الان در حال طلاقم خونه پدرم سخته موندنم استقلال مالی ندارم خیلی تو بحران روحی هستم فامیل طعنه میزنن روانی شدم 

دارم دق میکنم دیگه بریدم دنیا روی خوشش رو نشون نمی‌ده شوهر م خیانت کرد زن دوم گرفت چند سال تک و تنها ...

میگذره عزیزم

هیچوقت شرایط یکسان نمیمونه

به این فکر کن خداروشکر تنت سالمه ، تنها نیستی بچتو داری ، خونه پدرتو داری که تو این روزا پشت و پناهته

ایشالا کار میکنی زندگی خودت و بچتو میسازی در حد خودت

نگران نباش خدا بزرگه

تولدت مبااااارک باشه بانو جان ... ناامید نباش عزیزمهنوز اول راه هستی خدا بزرگه ازش کمک بخواه و بهش ت ...

ممنونم از شما خیلی خیلی نا امیدم از همه جا لطفا برام دعا کنید 

میگذره عزیزمهیچوقت شرایط یکسان نمیمونهبه این فکر کن خداروشکر تنت سالمه ، تنها نیستی بچتو داری ، خونه ...

فدات عزیزم امیدوارم هرگز غم نبینی