2821
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

308 بازدید | 10 پست

کسی می تونه ازمایش ژنتیک همسرم و تفسیر کنه؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیزی نمینوسین تو آزمایش ژنتیک که همش یه جمله می نویسن که ۴۶ کروموزوم نرمال بی ربطه فقط کلی پول میگ ...

برای اینم نوشته 46 نرمال ، یعنی اوکیه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره دیگه نرماله

مرسی عزیزم

آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم و شوهرم بعدم تو دوران بارداری از بچه هام برای اینکه ببینن تالاسمی هستن یا سالم 

حالا برا شوهر شما چی بوده ؟

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم ...

برای ناباروری همسرم ، میخواستن ببینن ژنتیکیه یا مشکل حای دیگس