2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

306 بازدید | 10 پست

کسی می تونه ازمایش ژنتیک همسرم و تفسیر کنه؟؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نمینوسین تو آزمایش ژنتیک که همش یه جمله می نویسن که ۴۶ کروموزوم نرمال بی ربطه فقط کلی پول میگ ...

برای اینم نوشته 46 نرمال ، یعنی اوکیه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اره دیگه نرماله

مرسی عزیزم

آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم و شوهرم بعدم تو دوران بارداری از بچه هام برای اینکه ببینن تالاسمی هستن یا سالم 

حالا برا شوهر شما چی بوده ؟

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم ...

برای ناباروری همسرم ، میخواستن ببینن ژنتیکیه یا مشکل حای دیگس