فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چیزی نمینوسین تو آزمایش ژنتیک که همش یه جمله می نویسن که ۴۶ کروموزوم نرمال بی ربطه فقط کلی پول میگ ...
برای اینم نوشته 46 نرمال ، یعنی اوکیه؟
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم و شوهرم بعدم تو دوران بارداری از بچه هام برای اینکه ببینن تالاسمی هستن یا سالم
آزمایشش چی هست آزمایش ژنتیک انواع مختلفی داره مثلا من آزمایش ژنتیک دادم برای تشخیص نوع کم خونی خودم ...
برای ناباروری همسرم ، میخواستن ببینن ژنتیکیه یا مشکل حای دیگس