2777
2789

۲۰ سالمه بیشتر از ۱۰. ۱۱ساله دچار یبوست و تنبلی روده شدیدم

بطوریکه اوایل ماهی یکبار اونم بزور شیاف بیرون‌روی داشتم

الان دوباره دچارشم کل اعضای داخل شکمم درد میکنه بهم فشار میاد گریه میاد عرق میکنم هیچی نمیتونم بخورم

توروخدا خواهرانه اگ راهی هست کمکم کنین😭

چیکار کنم بیرون‌روی داشته باشم؟ن میتونم بشینم ن میتونم دراز بکشم ن میتونم جایی برم فقط مرگمو میخوام

معذرت میخوام ولی باید اینو بگم فشار میاد ب رودم میرم دستشویی ولی قطر رودم بزرگتر از مقعد شده دارم میمیرم و زنده میشم😭

الهی خیلی سخته که 

اطلاعات ندارم بخدا تواین زمینه 

ولی باید آب فراوون بخوری و هرروز پیاده روی داشته باشی 

غذاهای آبکی زیاد بخوری برنج و نون کم بخوری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۰ ساله خیلی سخت این شرایط دکترا چی میگن خب

بهتر شده بودم

بازم شدم مثل ۱۰ سال پیش

همون موقع منو دکتر بردن دیگه نبردن

الان التماسشون میکنم منو ببرین ی دکتر دارم جون میدم

میگن شیاف بذار

ببین وقتی تو این سن کم به این روز افتادی حتما ژنتیکا روده خای ضعیفی داری و اگر بی توجهی کنی زبونم لال به احتمال بالا سرطان روده میگیری توی میانسالی.

تنها راه درمانتم اینه رژیم غذایی و سبک زندگیتو عوض کنی. 

روزی دو لیوان اب کرفس صبح. عصر بخور حتما 

فست فود و غذاهای اشغال رو از زندگیت حذف کن

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

الهی خیلی سخته که اطلاعات ندارم بخدا تواین زمینه ولی باید آب فراوون بخوری و هرروز پیاده روی داشته با ...

روزی بزور ۱. ۲لیوان اب میخورم

تو غذامم روغن پاستوریزه یا طبیعی اینا اصن لب نمیزنم😭

روزی بزور ۱. ۲لیوان اب میخورمتو غذامم روغن پاستوریزه یا طبیعی اینا اصن لب نمیزنم😭

خب برای اینکه اذیت نشی اینجوری باید روزی ۷_۸ لیوان آب بخوری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
روزی بزور ۱. ۲لیوان اب میخورمتو غذامم روغن پاستوریزه یا طبیعی اینا اصن لب نمیزنم😭

اب جوش ولرم باید بخوری اب یخ و سرد نخور 

درمانشو دارم ولی هروقت برای بقیه درمان فرستادم اصلا معلوم نیست انجام میدن یا وقتمو هدر میدم