2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بارداریت پوچ بود؟چه ازمایش ایی نوشته؟

نه. پوج نبود جنين ضربان نداشت نميدونم بخدا همه رو مخفف و انگليسي نوشته متوجه نميشم هنوزم انجام ندادم كفت بدون تاريخ مينويسم ٣ ماه بعد سقط انجام بده ميشه اول ارديبهشت

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
عزیزم تو چند هفتگی ضربان نداشت؟؟؟

چی شد استارتر؟

پوچ بود بارداریت؟

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خیلی استرس دارم و اینکه حالم خیلی بد میشه بدنم داغ میکنه دیشب اورژانس آومد خونه با سرم و آمپول تبم پ ...

واسه منم تو 6 هفته ندیدن صبر کردم 8 هفته و 2 روز رفتم دیدن جونم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
نه خانمی نی نی دنیا اومده 

واااااای محیا یه دنیا ازت سوال دارم...

بارداریت طبق چ زمان بندی بود؟ منظورم اینه ک طبق اخرین پریودی سن جنین و حساب میکردی یا طبق سونو؟

اختلاف این دو تا سن چقدر بود؟؟؟؟؟

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
واااااای محیا یه دنیا ازت سوال دارم... بارداریت طبق چ زمان بندی بود؟ منظورم اینه ک طبق اخرین پریودی ...

طبق پری حساب میکردم 22 دی بود من 6 هفتگی رفتم قلب هنوز تشکیل نشده بود کلی گریه کردم دکترم گفت دوهفته بعد 8 هفتگی سونو از واژینال رفتم خدا رو شکر همه چی سالم بوو نگران نباش

طبق پری حساب میکردم 22 دی بود من 6 هفتگی رفتم قلب هنوز تشکیل نشده بود کلی گریه کردم دکترم گفت دوهفته ...

ممنونم ارت عزیز دلم