_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 عنوان مهر و ماه🤧 158 بازدید | 8 پست منبع های کنکور منظورمهچرا این قدر زیاده حجم کتاب هایشآدم اذیت میشه برای خوندنشورودی یازدهم انسانیم به نظرتون همین مهر و ماه هارو کامل بزنم تستاشو ترازم بالای ۹۰۰۰ میشه ؟؟؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1404/04/30 | 22:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 زوده برا تست زنی ببخشید اشتباه نوشتم ورودی دوازدهم انسانیم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
کوچولو_دوست_داشتنی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7167 ارهمهروماه عالیه واس یه سری درسا حتما بخر و بزن دانشجو معلم👩🏻🏫 تـو عَمیق تَرین وابَستگیِ مَنـی❤️💍:)️
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 7419 ولی اگه با اونا پیش بری سطحت خیلی بالا میره خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
مینی_دخی عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 2700 ببخشید اشتباه نوشتم ورودی دوازدهم انسانیم عه خب پس منممجبوریم همش و بزنیم من خودم ب شخصه میخام همرو بزنم برم سراغ منبع دوم STRONG GIRL🙂↔️🫧
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 ارهمهروماه عالیه واس یه سری درسا حتما بخر و بزن شما که دانشجو معلمی گلم میشه یه راهکار بهم بدیچیکار کنم قبول شمتراز بالای ۹۰۰۰ میخوام من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
کوچولو_دوست_داشتنی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7167 شما که دانشجو معلمی گلم میشه یه راهکار بهم بدیچیکار کنم قبول شمتراز بالای ۹۰۰۰ میخوام از همین الان با برنامه راهبردی قلم چی پیش برو و برنامه بنویس واس خودت تست بزن فایل ازمون ها قلم چی رو داخل خونه بزنبرای درسای سخت فیلمای تاملند و کلاسینو ببین دانشجو معلم👩🏻🏫 تـو عَمیق تَرین وابَستگیِ مَنـی❤️💍:)️
nazanin_gr عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1165 مهر و ماه برای همه درسا خوبه ، به جز فلسفه منطق بانک تست چون غلط زیاده داره