2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم؟

من دانشجو ام و میخوام برم دورشو ببینم 

میخوام بدونم این کار جوری هست که بشه هر وقت که شد بریم آرایشگاه یا حتما باید صب تا شب اونجا باشیم؟

اخه چون دانشجو ام نمیتونم همیشه برم

نمیشه مثلا با صاحب آرایشگاه هماهنگ کنم هر وقت مشتری بود زنگ بزنه و من همیشه اونجا نباشم؟

من دانشجو ام و میخوام برم دورشو ببینم میخوام بدونم این کار جوری هست که بشه هر وقت که شد بریم آرایشگا ...

من  کسی که براش دارم کار میکنم اینطوریه که زنگ میزنه بهم من یا میام یا میگم فلان روز 

همجا اینطوریه فکر کنم چون خب مژه کار چندجا باید بره و نمیشه یه ارایشگاه بمونه، من تو یه ارایشگاه کار میکنم  شنبه تا سه شنبه هروقت بهم زنگ میزنه که مشتری داری چهارشنبه و پنجشبه و جمعه رو میگم فلان ساعت... اینطوری میشه و به دانشگاه هم میرسی

یکیم اینکه بعد از اینکه دورشو دیدم ینی اوایل چقدر مشتری دارم؟حداقل ماهی دوتارو دارم؟

من فامیلم ارایشگاه داره اونجا مژه کارشم و خب جای معروفیه میدونی؟ وقتی مشتری زیاد باشه درامد هم خوبه و بنظرم مژه کار ینفر نباش مژه کار چند نفر باش... کار خوبیه مثل ناخنکاری زیاد توش دست نیست درامدشم خوبه

من کسی که براش دارم کار میکنم اینطوریه که زنگ میزنه بهم من یا میام یا میگم فلان روز همجا اینطوریه ف ...

وقت برا تفریحم میتونیم داشته باشیم اینجوری؟

الان مثلا شما خودتون وقت ازادتون کیه