2777
2789

دوستان عزيز با توجه به نقشه هاي هواشناسي تا سه ماه آينده فقط سه الي چهار روز بارندگي در برخی استانها واحتمالا كل كشور خواهيم داشت ،

با توجه به فقط بيست ميلی متر باران تا  اين لحظه بايد شاهد شديدترين خشك سالي سالهاي اخير باشيم كه خود اين موضوع اوضاع امنيتي را صد چندان به مخاطره خواهد انداخت ، عدم رعايت مصرف بهينه اب همه ما را به منجلابي سخت خواهد انداخت.

ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﺸﻨﻪ ﺍﺳﺖ

.ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﮐﻤﺘﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﻢ

ﺗﺎ : رﻭﺯی۱۷/۰۰۰/۰۰۰

ﻟﯿﺘﺮ آﺏ ، ﺫﺧﯿﺮﻩ ﺷﻮﺩ

لطفاً ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ بگذارید.

💧ﻭﺭﻭﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻫﺸﺘﻤﻴﻦ ﺳﺎﻝ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﻰ

ﻃﺒﻖ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺳﺎ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺯ ۸ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﻭﺍﺭﺩ ﺩﻭﺭﻩ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﻰ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ...

ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ

ﻭ ﮐﻞ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻭ ﺩﻭﻟﺖ

ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﺒﺎﺷﯿﻢ ،

ﺗﺎ ۱۰ﺳﺎﻝ ﺁﺗﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ،

ﮐﺎﻣﻼ ﺑﯿﺎﺑﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ!

💧ﻃﺒﻖ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻧﺎﺳﺎ ﺷﺪﺕ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺣﺪﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﮐﻞ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺾ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﺯﺭﺍﻋﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

ﺍﮔﺮ ﺗﺪﺍﺑﯿﺮ ﺟﺪﯼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻧﺸﻮﺩ ﺑﮕﻔﺘﻪ ﻧﺎﺳﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﯾﮏ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﺸﮏ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ!!

ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﮑﻪ

ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ۲۵ %

ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﯾﯽ،

ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺤﺮﺍﻥ

ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ!

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!!!

ﻣﻮﻗﻊ ﺷﺴﺘﻦ ﻇﺮﻑ/ 

ﺣﻤﺎﻡ / ﻟﺒﺎس/ مسوﺍﮎ /

ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ / ﻭﺿﻮ،،،،،

ﺑﻪ ﺍﺭﺯﺵ

ﺁﺏ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ!!

ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺎﺯﯼ ﻧﮑﻨﯿﻢ!!

ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻢ ﺍﺳت

💧ﺁﺏ ﻣﺎﯾﻪ ﺣﯿﺎﺕ ﺍﺳﺖ...💧

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خواهش می‌کنم فقط نخوانید

اگر شما هم ذره ای ناراحت شدید این متن را بفرستیدبرای دوستان و هر گروهی که عضو هستید🙏

🌹🧚🏼‍♂️🌹🧚🏼‍♂️🌹🧚🏼‍♂️

کشاورزی غرقابیو  عدم دخالت جهاد کشاورزی و ذوب اهن زدن وسط کویر و خشک کردن همه منابع سفره های زیرزمینی با مجوز خود دولت هم که همش دروغه ؟؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

مردم هر جور میتونن رعایت میکنن

خود من الان تو تاریکی نشستم که برق هدر نره

مصرف مردم چیه ؟؟ یدونه حموم دشویی و غذا درست کردن 

اشکال کار از جای دیگه است از مدیریت اشتباه

عادت کردن همه چیو بندازن گردن مردم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشاورزی غرقابیو عدم دخالت جهاد کشاورزی و ذوب اهن زدن وسط کویر و خشک کردن همه منابع سفره های زیرزمین ...

توی جنگ میدان قدس یه جارا زدن که سیل راه افتاد مقدار زیادی آب از دست دادیم 

الان این مسائلی که شما میگی مطرح نیست الان مهم اینه آب کمه ماها باید خودمون همه ی مردم کمتر آب مصرف کنیم تا دوهفته ی دیگه معلوم نیست که چی پیش میاد بهتره ک ب خاطر خودمون برای یه بارم ک شده دولتا ولش کنیم دست به دست هم بدیم تا بتونیم این بحران‌ها رد کنیم

دور از جون گلم آفرین به شما باید تا آخرین لحظه از خاکمون دفاع کنیم

جونم فدای ایران و رهبرم

ا نوقت از ایران تو سایت مادران طرفداری کردم مدیر سایت میگفت حاضرم کل پولمو خرج فلسطینیا کنم ولی خرج ایرانی و ایران نکنم

نه کار بر جدیدم نه قدیم

جونم فدای ایران و رهبرما نوقت از ایران تو سایت مادران طرفداری کردم مدیر سایت میگفت حاضرم کل پولمو خر ...

از این نخاله ها همه جا هست بهشون اهمیت نده اینا قدر امنیت نمی‌دونن اینافکر میکنن آمریکا براشون فرش قرمز پهن کردن 

زنده باد ایران و ایرانی❤️

زنده باد سید علی خامنه ای❤️