2777
2789
عنوان

بیاین لطفاموندم به خداچیکارکنم

52 بازدید | 2 پست

من شغل همسرم یه شهردیگس واونجابایدزندگی کنیم

همسرم میگه بیاهمین شهری که میخوایم زندگی کنیم خونه بخریم بابام میگه شماکه شوهرت ۱۲سال دیگه بازنشست میشه وبعدش میاین شهرما پس بیاین همین شهرماونزدیک ماخونه بگیرین واون شهری که میخواین زندگی کنین مستاجرشین 

ازیه طرف دیگه خونه بعدحدودایه ۴,۵سال دیگه همون شهرمحل کارهمسرم ممکنه بدن بهمون خونه وبگن برین اونجازندگی کنین 

ازیه طرف دیگم جایی که بابام میشینه رشدخوبی داره وقیمتای خونه بیشتربالامیره تااون شهرهمسرم

شماجای من بودین چیکارمیکردین موندم به خدا

میدونی چقد وسیله هاا داغون میشن تو‌مستاجری؟

۱۲سال کمه؟؟

برو همون شهر خونه بخر وقتی خاستی برگردی بفروش یکی دگ بخر

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
میدونی چقد وسیله هاا داغون میشن تو‌مستاجری؟۱۲سال کمه؟؟برو همون شهر خونه بخر وقتی خاستی برگردی بفروش ...

مادرشوهرمم همینومیگه خودش بنده خدامستاجره میگه کلافه شدم دیگه یکسره جابه جایی طفلک توسه سال ،۳ بارخونه عوض کرده

چون احتمالش هست به شوهرم همون شهربعدیه مدت دیگه خونه بدن مثلاحدودا۵سال دیگه به نظرت بازم ارزش داره همونجابخرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان