2789
عنوان

زندانی شدم

264 بازدید | 26 پست

تابستونه ، ما فقط یه کولر داریم تو اتاق خواب برا کل خانواده . تلویزیون هم نداریم . یه خانواده سنتی روانی هم دارم که اجازه بیرون رفتن نمیدن . در تمام روز تو خونه ام .‌ رنگ بیرون رو نمی‌بینم . بعد از خواب که بیدار میشم ، میرم تو یه اتاق دیگه ، چون اگه جلو چشم مامان بابام باشم همش نق و غر میزنن و دعوا میشه . در کل روز تو یه اتاق گررررمممم نشسته ام . همینجوری نگاه در و دیوار میکنم . خواب درستی هم ندارم . اینم از جوانی من 💔🥺 کاش بچه پرورشگاهی بودم 💔 و گرنه الان چهار سالی میشد که آزادم ❤️ من حق دارم رد بدم آیا ؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین ک گوشی داری یعتی زیاد خانواده بسته ای هم نیستیناااا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
گوشی داری دیگه بسه

😐😐😐😐😶

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

حق داری انشالله آدم درستی نصیبت بشه و از این زندانی که دیوانه ها برات درست کردن رها شی من خودم هم دو ...

از خونه بیرون نمیرم که کسی منو ببینه ، اقوام مون هم همه روانی ان که به هیچ وجه قبول شون ندارم .‌ از طرفی هم اگه خواستگار بیاد راه نمیدن ، بخاطر پول خرید و جهیزیه اینا .... و هیچکس هم تو این زمونه اخلاق اینا رو تحمل نمیکنه 

چرا تلویزیون ندارین؟؟برای بیرون رفتن پیشنهاد بده خانوادگی برین پارک یا حداقل با مادرت برو بیرون یا خ ...

پول نداریم ، اصلا نمیتونن یک ثانیه هم رو تحمل کنن ، مامانم هم بیرون نمیره