2777
2789
عنوان

با یه آقایی اشنا شدم

402 بازدید | 21 پست

خیلی مهربونه خیلی زیاد   خودشم اصالتا کورده   همچیزش اوکیه

ولی من هنوز طلاق نگرفتم میگه هرچقدرم طول بکشه من صبرمیکنم

بعد از اون همه بی احترامی و بی محبتی که از همسرسابقم دیدم  برام خیلی عجیبه یه مرد انقدر با درک و شعور و مهربون و مسئولیت پذیر باشه   خیلی حمایتگره

میخواستم دوسه سالی کسی تو زندگیم نیاد   البته هنوزم جواب قطعی بهش ندادم   گفتم من فعلا درگیر کارهای طلاقم   اما خب ول کن نیست

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببخشید ولی باید بگم اگر کسی تو عده رابطه (جنسی داشته باشه تا ابد به اون مرد حروم میشه

نه اصلا من نماز میخونم و محرم و نامحرم برام خیلی مهمه   خیلی خودشم اهمیت میده

بیخیال شو ، بابت زندگی قبلیت هنوز امادگی شروع یه رابطه رو نداری هنوز مطعمن نیستی ، نترس صبر کن چند ماه تا روانت بازسازی بشه ، الان بابت مسکلات قبلی و ترس از تنهایی و حرف مردم خودتو ننداز تو بغل یه رابطه دیگه هنوووووز زوده عجله نکن پشیمون میشی 

بیخیال شو ، بابت زندگی قبلیت هنوز امادگی شروع یه رابطه رو نداری هنوز مطعمن نیستی ، نترس صبر کن چند م ...

خیلی خوبه آخه   

چه خوب که با آدم خوبی آشنا شدی .ولی کاش برای انتخاب جدید به خودت فرصت بدی ،وگرنه ممکنه انتخاب اشتباهی باشه .کاش خصوصیات منفی همسرت و خصوصیات منفی ایشون رو بنویسی و مطمئن باشی که خصوصیات مشترک زیادی ندارن.

موفق باشی

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
چه خوب که با آدم خوبی آشنا شدی .ولی کاش برای انتخاب جدید به خودت فرصت بدی ،وگرنه ممکنه انتخاب اشتباه ...

پیشنهاد خوبی بود  ممنونم ازت