2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زندگی > خانواده - همشهری آنلاین:
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: افزایش مرخصی زنان پس از زایمان از شش ماه به 9 ماه در کمیسیون های فرعی دولت مورد موافقت قرار گرفت و رئیس جمهور نیز به این مساله تاکید داشته‌اند.        

به گزارش خبر گزاری بین المللی زنان (فا)، دکتر محمد اسماعیل مطلق با بیان اینکه همه وزارتخانه‌ها و ارگان‌ها درباره افزایش مرخصی‌های پس از زایمان توافق کرده‌اند افزود: این مساله پس از تصویب نهایی مجلس شورای اسلامی به همه سازمان‌ها ابلاغ می‌شود و در اجرای این مصوبه دیگر هیچ یک از شرکت‌ها و نهادها نمی‌تواند از اجرای آن سر باز زند.

افزایش ساعت شیردهی هنگام کار از یک ساعت به دو ساعت و مرخصی پس از زایمان برای زنان دارای دوقلو، یک سال

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت، همچنین از احیای مهدهای کودک در سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و خصوصی خبر داد و گفت: همچنین قرار است ساعت شیردهی هنگام کار از یک ساعت به دو ساعت افزایش یابد و مرخصی پس از زایمان برای زنان برای دوقلوها، یک سال است.

به گفته وی، در کشور 520 بیمارستان دولتی و خصوصی دوستدار کودک فعالیت می‌کنند که لوح دوستدار کودک را دریافت کردند و این بیمارستان‌ها 10 فعالیت را برای حمایت از تغذیه با شیر مادر انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه تغذیه انحصاری با شیرمادر تا شش ماهگی از 23 درصد به بیش از 53 درصد افزایش یافته و نسبت به گذشته 30 درصد افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: با این وجود ادامه روند شیردهی کودک تا دو سالگی قبلا 90 درصد بود اما هم اکنون به 86 درصد کاهش یافته است.

دکتر مطلق تغذیه با شیرمادر را مهمترین عامل پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد و گفت:‌ خانواده‌ها باید کمک کنند تا فرهنگ تغذیه با شیرمادر، رعایت شود و بعد از شش ماهگی غذای اصلی شیر مادر است و درکنار آن باید غذاهای کمکی را در نظر بگیرند.

میشه بدونم کجا شاغلی؟ و اون سه ماه رو میده کارفرماتون؟

شهرداری تا چند ماه پیش میداد ولی الان اوضاع مالی ریخته بهم بعید میدونم بدن چون براشون بار مالی داره من الان اقدامم اگه بهم 9 ماه رو ندن از 6 ماه استفاده میکنم 3 ماه مرخصی بدون حقوق میگیرم و خودم بیمه امو میریزم حساب 

کارفرما ربطی به مرخصی زایمان نداره که بخواد حقوق بده.....حقوقو بیمه میده.....راه قانونیشم همونه که گ ...

بیمه قبول نکرده که اون 3 ماه رو پرداخت بکنه گفته من تا 6 ماه رو پرداخت میکنم کسی که میخواد از 9 ماه استفاده کنه 3 ماه مابقی رو محل کارش پولش رو میریزه به حساب بیمه که هم بیمه اش رد بشه هم حقوقش پرداخت بشه 

شهرداری یه ارگان نیمه خصوصیه به خاطر همین باید حتماً شهردار شهرمون قبول بکنن 

کاری به خصوصیو نیمه خصوصی نداره.....تو همه جا با بیمست پرداخت حقوق مرخصی زایمان و تمام روندش ازونجا باید پیگیری بشه

بیمه قبول نکرده که اون 3 ماه رو پرداخت بکنه گفته من تا 6 ماه رو پرداخت میکنم کسی که میخواد از 9 ماه ...

خب بیمه قبول نمیکنه اما شما برو دیوان عدالت یه شکایت علیهشون بنویس راحتم رای بنفعت صادر میشه....اون وقت بیمه مجبوره قانونا

شهرداری تا چند ماه پیش میداد ولی الان اوضاع مالی ریخته بهم بعید میدونم بدن چون براشون بار مالی داره ...

زن داداش منم شهرداریه و سه قلوداشت تقریبا یکسال گرفت