2777
2789
عنوان

قطعی آب

340 بازدید | 19 پست

اینجا(ساکن کرج‌م) قطعی برق داشتیم ولی به ندرت قطعی آب داشتیم.الان رفتم ظرف بشورم فشار آب خیلی خیلی کمه.خدا بخیر بگذرونه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب  فشار اب خیلی کمه .

روستاها هم کلا اب ندارن . 

برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر قطع بود.

از شهرهای ارومیه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن بارون بیاد .واسه برق هم پنل خورشیدی هم جایگزین شده 

اب را از طبقه پایین پر کن .داخل افتابه دستشویی اب بریز .واسه حمام لگن بزار .اب توش نگهدار.تو دبه هم .

داخل دبه بزرگ .ببر خونه تون .شورش را دراوردند الکی .

ولی خدا کریمه .بزرگه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب فشار اب خیلی کمه .روستاها هم کلا اب ندارن . برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر ...

اونجا هم اب دریا خشک شده از گرمی هواست

اونجا هم اب دریا خشک شده از گرمی هواست

اب کشیدن به تبریز . اب ماها کم شد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب فشار اب خیلی کمه .روستاها هم کلا اب ندارن . برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر ...

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اونم استارت‌ش امروز زده شد.خدا بخیر بگذرونه 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

وای آب نباشه وحشتناکه خدایا آب رو قطع نکنن اگه یهو آب نباشه پریود بشیم چکنیم آخه

افتابه .خدا بزرگه .نماز باران دعا دسته جمعی بخونید من قران باز کردم خدا گفته من اب باران میدهم .ولی انگار عجله نباید کنیم

من قدیما یادم بود ذخیره اب بود .فشار کم میکردند .

اب نصف روز نبود .

سه دبه بزرگ اب پر میکردیم .از طبقه پایین اب پر میکردیم .

شهر ها مخزن اب وسط خیابون بود.بعضی ها از اونجا .

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اون ...

اعلام کردن احتمالا قطعی اب هم خواهیم داشت . اب برداشتیم  ذخیره کردیم :(   داخل دبه ها  همون سطلهای پلاستیکی و...

اب کشیدن به تبریز . اب ماها کم شد

اهان .حالا تبریز کلی برف اومده .

تهران دوبار برف فقط.

باید دعای و نماز باران دسته جمعی بخونید .استغفار زیاد کنید قبلش.

خدا بزرگه .

خدا که هست .

اهان .حالا تبریز کلی برف اومده .تهران دوبار برف فقط.باید دعای و نماز باران دسته جمعی بخونید .استغفار ...

به باران نیست . کلی باران هم بباره  .اشکال از یه جاهای دیگس .

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اون ...

انشاالله چیزی نمیشه .کم اب مصرف میکنیم .ذخیره کنید .برای هر روز سه دبه بزرگ اب هم کافیه .تازه ما چهار نفریم .دعای بارونن نماز بارون بخوانید ‌واسه برق پنل خورشیدی اپارتمان ها نصب میکنند .

از ساعت هشت و نیم آبمون قطع شده نتونستم غذا بذارم رفتم فلافل خوردم اما دارم به این فکر میکنم هر شب که نمیتونم فلافل بخورم الان نه دستشویی میتونم برم نه حموم نه حتی آب بخورم