2777
2789
عنوان

قطعی آب

429 بازدید | 19 پست

اینجا(ساکن کرج‌م) قطعی برق داشتیم ولی به ندرت قطعی آب داشتیم.الان رفتم ظرف بشورم فشار آب خیلی خیلی کمه.خدا بخیر بگذرونه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب  فشار اب خیلی کمه .

روستاها هم کلا اب ندارن . 

برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر قطع بود.

از شهرهای ارومیه 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا کن بارون بیاد .واسه برق هم پنل خورشیدی هم جایگزین شده 

اب را از طبقه پایین پر کن .داخل افتابه دستشویی اب بریز .واسه حمام لگن بزار .اب توش نگهدار.تو دبه هم .

داخل دبه بزرگ .ببر خونه تون .شورش را دراوردند الکی .

ولی خدا کریمه .بزرگه

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب فشار اب خیلی کمه .روستاها هم کلا اب ندارن . برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر ...

اونجا هم اب دریا خشک شده از گرمی هواست

اونجا هم اب دریا خشک شده از گرمی هواست

اب کشیدن به تبریز . اب ماها کم شد 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

شهر منم بعد ساعت ۱۲ شب فشار اب خیلی کمه .روستاها هم کلا اب ندارن . برق هم امروز نشمردم ۴ ساعت بیشتر ...

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اونم استارت‌ش امروز زده شد.خدا بخیر بگذرونه 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

وای آب نباشه وحشتناکه خدایا آب رو قطع نکنن اگه یهو آب نباشه پریود بشیم چکنیم آخه

افتابه .خدا بزرگه .نماز باران دعا دسته جمعی بخونید من قران باز کردم خدا گفته من اب باران میدهم .ولی انگار عجله نباید کنیم

من قدیما یادم بود ذخیره اب بود .فشار کم میکردند .

اب نصف روز نبود .

سه دبه بزرگ اب پر میکردیم .از طبقه پایین اب پر میکردیم .

شهر ها مخزن اب وسط خیابون بود.بعضی ها از اونجا .

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اون ...

اعلام کردن احتمالا قطعی اب هم خواهیم داشت . اب برداشتیم  ذخیره کردیم :(   داخل دبه ها  همون سطلهای پلاستیکی و...

اب کشیدن به تبریز . اب ماها کم شد

اهان .حالا تبریز کلی برف اومده .

تهران دوبار برف فقط.

باید دعای و نماز باران دسته جمعی بخونید .استغفار زیاد کنید قبلش.

خدا بزرگه .

خدا که هست .

اهان .حالا تبریز کلی برف اومده .تهران دوبار برف فقط.باید دعای و نماز باران دسته جمعی بخونید .استغفار ...

به باران نیست . کلی باران هم بباره  .اشکال از یه جاهای دیگس .

خدا بخیر کنه اینجا دو روز پیش ۴ ساعت برق نداشتیم .امروزم دو ساعت برق نداشتیم .قطعی آب نداشتیم که اون ...

انشاالله چیزی نمیشه .کم اب مصرف میکنیم .ذخیره کنید .برای هر روز سه دبه بزرگ اب هم کافیه .تازه ما چهار نفریم .دعای بارونن نماز بارون بخوانید ‌واسه برق پنل خورشیدی اپارتمان ها نصب میکنند .

از ساعت هشت و نیم آبمون قطع شده نتونستم غذا بذارم رفتم فلافل خوردم اما دارم به این فکر میکنم هر شب که نمیتونم فلافل بخورم الان نه دستشویی میتونم برم نه حموم نه حتی آب بخورم