ملکهـبانو مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 102 عنوان میخوام دستبند بفروشم بیاید لطفاً 59 بازدید | 4 پست چه جوری باشه بیشتر به فروش میرسهکجا بزارم واسه فروش چیا باید بخرم که زیاد گرون از کار درنیادو خیلی میترسم فروش نره هزینه ای که کردم به باد بره جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! " 1404/04/30 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکهـبانو مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 102 خب میبینید یه پیشنهادی هم بدین😐😐💔💔 جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! "
امن_شما عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 8975 حتما فروش میره وسیله رو نمیدونم تجربه ندارم ولی پیج بزن کانال تو اینا بزن اول بذار یخوردع که درست کردی بعد عکس بذار روزی دوتا قیمت مناسب تر از جاها دیگه بگو عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
ملکهـبانو مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 102 حتما فروش میره وسیله رو نمیدونم تجربه ندارم ولی پیج بزن کانال تو اینا بزن اول بذار یخوردع که درست ... آشنا داریم مغازه دار به اونم بدم فروشش فک کنم بیشتر باشه ولی میترسم قدیمی شده باشه کسی نخره بمونه رو دستم جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! "
ملکهـبانو مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 102 بافتنی هم شاید بتونم یاد بگیرم به نظرتون فروش داره مثلا جا کلیدی جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! "