2821
2789
عنوان

طلاقق

77 بازدید | 8 پست

میخوام از شوهرم طلاق بگیرم به دلیل بیکاری و این که چند ساله درامدی نداره ،چند سال اول زندگیمون خیلی خوب بود کار میکرد کلی پول حمع کردیم اما کارش عوض کرد نشست پای یه چیزی که مدتها تلاش میخواست تا به درامد برسی بهش هشدار دادم که نکن،هرچی پس انداز داشتیم خرج شد دو سال خونه پدرش تو یک اتاق بودیم و یک سال و نیمه من خونه بابامم،پارسال بعد 7سال باردار شدم البته خودم نمیخواستم مشکل ناباروری نداشتم دیدم سنم خیلی بالا داره میره دوست داشتم بچه بیارم ،شوهرم مشکل خود ایمنی تیرویید داره هاشیموتو داره ولی برای خودش خیلی بزرگش کرده میگه خیلی روش تاثیر گذاشته نمیتونه دیگه کار فکری بکنه،من سرکار میرم کلی قسط و وام اومده گردنم دارم زیر همه چیز له میشم پسرم چهار ماهشه داراییمون کلا 700,800میلیون شده که اونم پول منع و برای اجاره خونه و یه ماشین درب و داغون میره،،،خیلی خستمم ضعف اعصاب گرفتم دیگه تحمل این زندگی برام سخت شده ،رابطه هم شاید چند هفتع یبار   داریم ،به ذهنم رسیده که طلاق بگیرم و در ازای مهریه بچم ببرم نمیدونم چیکار کنم راه درستیه یا نه اما چیزی نمونده که خودم از این زندکی خلاص کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط برای همه سخته،

خیلی ها تو این وضعیت هستن

به این فکر کن آقای با طلاق وضعیت بهتر میشه؟؟؟

بنظرم بمونین با هم بسازین

گناه بچه چیه

همسر من هفت سال تمام بیکار بود

من کلا کار کردم کمک کردم خرج خونه رو دادم

با سیلی صورتمو سرخ نگهداشتم

هفت سال اول هم درآمد بخور نمیر داشت...

به هر طریقی بود با تلاش دو نفره ورق برگشت فقط با تلاش

مردی که خیانت نمیکنه بالقوه از بقیه ۱ هیچ جلوتره 

این بنده خدا هم آدم بی عرضه ای نیست چون قبلا خودشو ثابت کرده 

کارت درست نیست بخاطر بی پولی ولش کنی بری 

هم مریض شده همم بچه دارین 

انسانی نیست بنظرم تشویقش کن که یه کار دیگه بکنه 

شرایط برای همه سخته،خیلی ها تو این وضعیت هستنبه این فکر کن آقای با طلاق وضعیت بهتر میشه؟؟؟بنظرم بمون ...

خودمم دوست ندارم طلاق بگیرم اما دارم له میشم حتی سربازیشم نرفت چون خودش کار میکرد میگفت حالا نیاز نیست الان از وقتی حامله شدن داره سربازیشو‌میره توان ندارم له شدم له

خودمم دوست ندارم طلاق بگیرم اما دارم له میشم حتی سربازیشم نرفت چون خودش کار میکرد میگفت حالا نیاز نی ...

منم بودم ... میدونم من یه دوره ای شش ماه تمام یخچالامو از پریز کشیدم، هییییچی نبود حتی حبوبات حتی پنیر حتی گاهی روزا نون خالی نبود، مهمون میومد فقطططط چایی داشتم ...

میدونم، ولی اگه بری آیا اوضاع بهتر میشه ؟

به راههای درست کردنش فکر کن