2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
مشکل اینجاست که اون خیلی پیگیره ولی من دوسش ندارم.. گفت چجوری دلت میاد اجازه ندی ببینمت بعد این همه ...

خب رک بگو دوسش نداری چرا با احساساتش بازی میکنی خو

اگه داری میخونی بفرما چای ☕️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=389037582]خب رک بگو دوسش نداری چرا با احساساتش بازی میکنی خو[/QUOTE

هزاربار بهش گفتم..میگه حالا همدیگرو باز می‌بینیم نظرت عوض میشه یوقت😭از طرفی یکی یکی‌دیگرو دوس دارم.خواب دیدم یکی میگف با کسی نرو و قرار نزار واست دردسر میشه، به همینی ک دوسش داری می‌رسی بلاخره💔نمیدونم چیکار کنم.خیلی گیج شدم.تو خواب می‌خواستند عذابم بدند که چرا میخاسم با کسی باشم. حالا نه فقط این آقا.

[QUOTE=389037582]خب رک بگو دوسش نداری چرا با احساساتش بازی میکنی خو[/QUOTEهزاربار بهش گفتم..میگه حال ...

کامل کات کن بذارش کنار بعدا بد میشه هم برا تو هم برا اون

این به نفع دوتاتونه

اگه داری میخونی بفرما چای ☕️