2777
2789
عنوان

پسری که

162 بازدید | 23 پست

بچه ها بنظرتون پسری ک چند ساله پیگیره و میخاد طرف رو ببینه و باهاش قرار بزاره واسه بار دوم البته، چجور پسریه؟ میگه بیا همو ببینیم تصمیم بگیریم چیکار کنیم. از طرفی میگه الان فعلا شرایط ازدواج ندارم یسری قسط و اینا دارم. شاید بعدا اوکی شد. چی بگیم در جوابش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی دقیقا گیجت کردهخب باهاش قرار بذار دیگه🫤

خب قرار بزارم بعدش چیکار کنم؟ چ واکنشی نشون بدم بعد از قرار؟ اگ نخواد مث آدم تکلیف هردومون رو روشن کنه؟ بعد قرار ولش کنم بره؟

خب قرار بزارم بعدش چیکار کنم؟ چ واکنشی نشون بدم بعد از قرار؟ اگ نخواد مث آدم تکلیف هردومون رو روشن ک ...

بستگی داره

اگر میخوا تو همین یکی دو سال ازدواج کنی ولی اون نمیخواد محترمانه جواب رد بهش بده

اگرم دوسش داری که تلاش کن بدست بیاریش

بنظرم وقتی همو دیدین و نمیاد جلو دلیلی نداره قرار بذارین ولی خب ضرر نداره قرار بذار تو یه کافه ببین چی میگه 

من پسرم ولی به این پسره حس خوبی گرفتم برو باهاش قرار بذار 

بستگی دارهاگر میخوا تو همین یکی دو سال ازدواج کنی ولی اون نمیخواد محترمانه جواب رد بهش بدهاگرم دوسش ...

مشکل اینجاست که اون خیلی پیگیره ولی من دوسش ندارم.. گفت چجوری دلت میاد اجازه ندی ببینمت بعد این همه وقت و این چیزا.. دیگ دلم سوخت😐ولی نمیدونم چیکار میخاد بکنه. چندوقت پیش میگف باشه رسمیش میکنیم ایشالا😐