2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد مرد

89 بازدید | 3 پست

بچه ها به نظرتون امکان داره آقایی بعد فوت همسرش خجالت بکشه دوباره ازدواج کنه ؟ هر چقد هم دلش بخواد و نیاز داشته باشه ولی از خجالت از فامیل و دوستاش قیدشو بزنه؟ 

کیا تجربه اش رو داشتن( پسره از لحاظ شخصیتی هم آدم خجالتی هست)

ن بعید میدونم همچین ادمی وجود داشته باشه.

مورد مناسبشو پیدا کنه صبر نمیکنه🥲

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

از خجالت نه 

از روی علاقه و فراموش نکردن بله 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسایه ما یه محل روسرش قسم میخورن از خوبی ونجابت وفلان برای زنش میمرد هرشب میرفتن پارک تهش بعد فوت خانم سر6ماه بایه زن بیوه وسه تا بچه کوچیک داره ازدواج کرد هممون تعحب کردیم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤