2789
عنوان

عژب😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 51 پست
قربونت برم مرسی مرسی از خودم تعریف نمیکنم ولی اگه بمن بره نگران نیستم  خدا رو شکر ۹۸%دوستامم ...

من گ دلم میخواد بچه دار شدم ب باباشون برن 😂😂 من خیلی شیطون بودم   ولی بچه های این زمونه رو ن باید زیاد کنترل کنی ن زیاد آزاد بزاری رفیق باشی بهتر سر از کاراش درمیاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حیف شد خیلی تاپیک باحالی بود من ک خیلی دوسش دارم😢

خب بیاین اونجا باهم باشیم یا اگه منم نبودم خودتون ایده هاتونو بزارین اونجا آموزش بدین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

من گ دلم میخواد بچه دار شدم ب باباشون برن 😂😂 من خیلی شیطون بودم   ولی بچه های این زمونه رو ن ...

ای جان شیطونکی😍😍

فقط دوست دارم هوششون ب باباشون بره 

وقتی اینو ب همسرم میگم میخنده سرشو تکون میده

نمیدونم فهمیده خنگ بازیام زیاده🤔🤔🤔

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
😂😂😂😂ای جون خنگول کی بودی

میدونی یه بار رفتیم بیرون با خودمون میوه بردیم  نه تو کیف گرم بود موز پوستش سیاه شد در آوردم بدم دخترم همسرم هی میگفت بزار تو کیف حالا ملت فک میکنن داریم بادمجون خام میخوریم

منم عین خیالم میدادم ب دخترم😉😄

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
والا بخدا از این کارا زیاد کردم ولی باز دوباره تکرار میکنم اسباب خنده میشم

😁😁خیلی باحالی   حالا من بعضی وقتا مشغول ی کاری بودنی شوهرم ی چیزی می پرسه برمیگردم همینجوری نگا میکنم شوهرم میگه باز این قفل کرد 😐 ویروسی شد کلا😂😂 بعد من تازه انالیز میکنم بعد جواب میدم کلا منم لنگه خودتم