2777
2789

ما توی کلان شهریم ومستاجریم 

قراره بریم شهر خودمون بعد از اتمام درسمون ومستاجر مون رو بلند کنیم  بعد خودمون بریم خونمون 

پول پیش خونه ای ک تو کلان شهر هست رو شوهرم داده دستش داداشش اونم بجای بدهگاری ک ازش داریم برداشته  و شوهرمم همچین خر کرده ک قبول کرده 

الان شوهرم میگه  تامدرکت بیاد  همینجا میمونیم ومن کار میکنم ما هم اومدیم خونه خواهر شوهرم چون جا نداریم 

از اینورم شوهرم ب داداشش گفته ۳۰ تومن بده ب مامان واوناهم میگن برای ما فرش بخر 

انگار من وبچم نیستیم انگار مهم نیستیم برای شوهرم 

نمیدونم میخواد از کدوم گور پول بیاره مستاجر رو بلند کنه میگه کارمیکنم 

هعییی کل دارایی مون رو میده دست داداشش کلش رو ها 

داداشش ی ورزشگاه زده تو داهاتشون  بعد هر روز ی چیز جدیدی میسازع وشوهرمم شریک میشه درصورتی ک منو بچم داریم با بیپولی سر میکنیم 

چکار کنم دارم خفه میشم 

خدالعنت کنه داداششو ک تمام سرمایمون دستشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه اینجور مردا رو الهی امین 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

زبونی شریکشه؟ چون نباید اعتماد کرد پس فردا هیچی دستتونو نمیگیره

ملک باشگاه رو هم برادرشوهرم زده ب نام خودش 

من نمیدونم چرا انقدر خوب میتونه شوهرمو خر کنه 

چرا شوهرای نی نی سایتی هیچ کدوم زن و بچه هاشونو دوس ندارن ؟ چرا همیشه در حال خیانتن ؟ شوهر و بچه ند ...

اونهاییکه مشکل ندارن که نمیان اینجا

یادمه یکی تاپیک زد

از زندگیش تعریف کرد این نی نی سایتیها 

هی بهش گفتن پز میدی و اینجور حرفها

این جور مشکلات و قبل بچه دار شدن‌باید حل کرد.‌زن باید قاطع وایسه جلوی شوهرش ، خرج بتراشه و .... با ب ...

قبل از بچپه آدم بود بعد از بچه افتضاح شده 

الان چکارکنم مستاجرو بلند کنه

چرا شوهرای نی نی سایتی هیچ کدوم زن و بچه هاشونو دوس ندارن ؟ چرا همیشه در حال خیانتن ؟ شوهر و بچه ند ...

من دیدم پیش ما یکی بود حتی ماشین زیر پاش فروخت خرج داداشش کرد. زنش خونه گریه میکرد از دست کاراش. خیلی سال گذشت تا شوهره عقلش اومد سر جاش ک خیلی دیر شد کلی از زندگی عقب افتادن