2777
2789
عنوان

فقطططط خانوما بیان....

3030 بازدید | 34 پست

کسی میدونه علت بوی بد واژن از چیه؟؟؟

ترشحات هم دارم.

اگه دارویی پمادی یا درمان خاص و قطعی بلدین توروخدا دریغ نکنین.خیلی دارم اذیت میشم.

بنا به دلایلی دکترم نمیتونم برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا عفونته

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

اینطور که شما میگی طب سنتی به کارت میاد 

عبر نسارا دود بده داخل اندام تناسلیتون.

شاید عفوت داشته باشین در این صورت براتون مفیده.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

عزیز لباس زیر تو تند تند عوض می کنی؟

موقع دستشوئی خشک می کنی ک وزان و لباس زیر خشک بمونه؟

از شامپو بچه استفاده میکنی موقع هر دفع دستشوئی ؟

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اگه ازدواج کردی و دختر نیستی برای عفونت پماد کلوتریمازول از داروخانه بگیر هر شب قبل خواب تو واژنت تزریق کن بدار تا صبح بمونه دوره مصرفش فک کنم یه هفتس

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.

عزیزم بوی بد واژن احتمالا عفونته که نیاز به معاینه داره و نمیشه همینجوری گفت فلان چیزو بخوری بهتر میشی.

فقط بهت بگم که هر روز مقدار زیادی آب بخور،لباس زیر نخی بپوش و تند تند عوضش کن،لباس زیر کثیفت رو سریع بشور،از لوسیونهای شوینده استفاده نکن اصلا،با اب تمیز بشور،بعد دستشویی خودت رو خشک کن حتما،هیچوقت ادرارت رو نگه ندار،سریع برو دستشویی.

بیشتر از این واقعا باید معاینه بشی حتما

Something good is going to happen