2777
2789
عنوان

کسایی که در حال جدایی و طلاق هستن

250 بازدید | 17 پست

خانم ها حالتون چطوره بیان ی مقدا. از حال و روزتون تعریف کنید ؟شرایط الانتون چطوره راحت هستین یا فعلا عادت نکردین خونه ی پدر و مادر تون هستین یا جایی دیگه ؟من نزدیک چهار ماهه خونه ی مادرم هستم از لحاظ روحی بهترم حداقل جنگ و دعوا ندارم اما اضطراب دارم دوست دارم تممو شه دیگه که برم سر ی کاری و بعدش خونه ی خودم رو بگیرم مستقل شم حالم اصلا خوب نیست  باید کل حق و حقوقم رو ببخشم شاید راضی شه و طلاق بده خدایا کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلی میخوای دست خالی جدا شی؟

خب چیکار کنم عوضی طلاق نمیده می‌خواد بره عدم تمکین بزنه از اینورم‌هر روز با کلی زن‌های ناجوره خب منم آدمم غرور و شخصیت دارم بنظرت چاره ای دارم 

یه اتویی چیزی پیدا کن عکسی چتی رابطه ای بعد طلاق بگیر

دیگه کشش ندارم حتی ی روز باهاش زندگی کنم اصلا الان دیگه مثل دشمن همدیگه هستیم اعتمادی بهش نیست که بخوام باهاش زندگی کنم 

دیگه کشش ندارم حتی ی روز باهاش زندگی کنم اصلا الان دیگه مثل دشمن همدیگه هستیم اعتمادی بهش نیست که بخ ...

یکم صبر کن عصابنیتت بخوابه برگرد با دست پر طلاق بگیر همه چیتو از دست میدی اینطوری چند قدمم میری عقب تر

سلام عزیزم

مال و اموالی نداره از طریق اداره ثبت توقیف کنی یا ماشین؟

میدونم الآن ناراحتی سردرگمی به معنای واقعی  داغونی از نظر روحی و جسمی اما عجولانه تصمیم نگیر حتما با به مشاوره صحبت کن راجع به مهریه ت

نفقه رو نده نیازی نیست برگردی با دادخواست تمکین اما مهریه ت سر جاشه 

راحت رهاش نکن که بره دنبال .... بذار بدونه باید تاوان بدرفتاری هاشو بده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

سلام عزیزممال و اموالی نداره از طریق اداره ثبت توقیف کنی یا ماشین؟میدونم الآن ناراحتی سردرگمی به معن ...

عزیزم ممنونم بابت صحبت هات ببین خودمم قبلا برای هرکی که میخواست جدا شه و مقصر اصلی شوهر بود همیشه میگفتم مهریه نبخش و‌حقت رو بگیر اما  میدونی وقتی خود آدم درگیرش میشه و طرفش خیلی شارلاتان هست  و این دادگاه و قانون هم همه جوره به نفع مرد هست میدونی دیگه کم آوردم من دوست ندارم برم باهاش زندگی کنم اونم خودش همه چی رو با وکیلش چک کرده که عدم تمکین بزنه و ….که من مجبور شم بدون هیچی طلاق بگیرم راستش مدرکی ندارم خریت کردم حتی چندباری که دعوا کردیم و کبود شدم نرفتم پزشکی قانونی الان فقط میخوام تموم بشه ته و‌توع همه چی رو در آورده می‌خواد عاجزم کنم که دیگه به قول قدیمی ها مهر حلال و جون آزاد بشم باورت میشه خودش دادخواست طلاق رو داده و اینکه الان حکم طلاق بعد دوجلسه دادگاه بدون هیچ دلیلی از جانب اون بهش حکم دادم اما میدونه که منم همین طلاق رو‌میخوام نمیبره محضر برای اجرای حکم طلاق و این حکم تا سه ماه مهلت داره و بعدش باطل میشه هیچ کاری هم از دیت من بر نمیاد مگه اینکه بعد باطل شدن حکم خودم درخواست طلاق بدم واقعا عاجز شدم 🥲🥲 

عزیزم ممنونم بابت صحبت هات ببین خودمم قبلا برای هرکی که میخواست جدا شه و مقصر اصلی شوهر بود همیشه می ...

درست میگی مهم آرامش روحی خودته

هرطور کمتر آسیب میبینی همون کارو بکن

و باید خیلی خودتو قوی کنی عزیزم چون

۱، بعدش دیگه راهی برا بازگشت به مهریه تو نداری و 

۲،سرزنش و حرفا مردم که  بله تقصیر خودت بود وگرنه مهرتو نمیبخشیدی و..‌‌ هست و میگن 

خدا حق مادی و معنویتو از این آقا بگیره 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

درست میگی مهم آرامش روحی خودتههرطور کمتر آسیب میبینی همون کارو بکنو باید خیلی خودتو قوی کنی عزیزم چو ...

ممنون بابت دعات خدا کنه حق به کسی که مظلوم واقع شده و واقعا تقصیری تو‌خراب شدن این زندگی نداشتم سر زندگیم‌بودم‌اما شوهرم با اعتیاد به خیانتش زندگی منو سیاه و‌نابود کرد خدا از سر تقصیراتش نگذره