2777
2789
عنوان

تا حالا شده با مرگ یکی خوشحال شید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
نه،بنظرم همچین آدمی یه قاتل درون داره مخصوصا اگه بخاطر انگیزه های مالی باشه

بله من شخصیتم قهرمانه و دلم میخواد ظالم ها رو قتل عام کنم .

نه فقط ظالمانی که به خودم ظلم کردن ، ظالمی که ده تا بچه رو کشته باید بمیره 

ظالمی که حق صد نفر رو خورده باید پولشونو بهشون برگردونه ، اگه قدرت داشتم این ادمو نمیکشتم ولی حق همه رو ازش میگرفتم و به صاحباشون برمیگردوندم 

هیچوقت برای کسی ارزوی مرگ نکنید دورا جونتون به خودتون بر میگرده امواج منفیهمه رو به خدا بسپارین ب مو ...

من واقعا خوشحال میشم به خودم برگرده ارزو میکنم خودم بمیرم تا از شر اون ادم راحت بشم .

چون زندگیه من به دو چیز بستگی داره یا خودم بمیرم و از بدبختی نجات پیدا کنم ، یه اون بمیره نجات پیدا کنم .

خدا که عاشقه اونه و من براش اهمیتی ندارم ، الهی این دعامم به خودم برگرده و منم بمیرم و نابود شم از ظلم ادما :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما خوب وقتی ظلم اون اندازه نداشتن نه من آدمی هست کخ هیچ وقت نمیبخشم ولی باهاس عادی رفتار میکن ...

من میگم همه چیز به شرایط ما بستگی داره .

ادمی که تمومه تلاشش رو میکنه صبح تا شب پول در میاره ولی بیشتر از مثلا بیست تومن نمیتونه در بیاره و اونقدر مهربونه که فقط در حدی میخوره تا زنده باشه و پونزده میلیون از درامدشو به فقرا کمک میکنه .

با ادمی که ده میلیارد درامد ماهانه داره و پنج میلیاردشو کمک میکنه .

ینی شما میگی نفر دوم فداکار تر از نفره اوله ؟ 

من به نظرم نفر اول فداکار و بخشنده ی واقعیه با اینکه مبلغش کمتره مقدار محبتش کمتره ولی شرایطشو نداره خب اگه اینم شرایط دومی رو داشت حتی از اونم بخشنده تر بود .

ظلمم همینه یکی که شرایط دزدی نداره ولی صد هزار تومن پیدا میکنه و میدزده و براش میداره ، با کسی که شرایط اختلاس صد میلیاردی داره ولی یه میلیارد اختلاس میکنه شاید نفر اول جای این بود بیشتر اختلاس میکرد 

خدانکنه عزیزدلم این چه حرفیه اخه میزنی

ممنونم❤

میدونی خودم قبول دارم که سلامت روان ندارم و مشکل روانی دارم .

ولی از وقتی ازدواج کردم و با اون زن هر روز ارتباط داشتم مشکل روان گرفتم .

چون به نظرم بیماری های روانی مسریه ، و یه ادم روانی میتونه اطرافیانش رو هم روانی کنه .

من میگم همه چیز به شرایط ما بستگی داره .ادمی که تمومه تلاشش رو میکنه صبح تا شب پول در میاره ولی بیشت ...

قطعا درسته

ولی درهرحال این دلیل نمیشه من برای کسی که ظلم کمی کرده آرزوی مرگ داشته باشم

یه قاضی برای کسی حکم اعدام میده که کسی رو کشته 

نه کسی که اگر میتونست کسی رو میکشت 

عزیزم بسپارش به خدا به وقتش یه جوری ب زمین گرم میشونتش که میفهمی خدا حواسش بهت بوده

چه میدونم والا .

من نمیخوام اون عذاب بکشه و ازار ببینه و مریض شه . چون با مریضیش و عذابش و دردش ، اون عذابایی که به من داده جبران نمیشه . ولی دوس دارم بدون درد و اسوده بمیره و اصلا خدا حسابی ببخشتش ببرتش بهشت .

فقط ما رو از دستش راحت کنه 😂 ما بخشیدیمش اصلا بره ته بهشت عشق کنه 

قطعا درستهولی درهرحال این دلیل نمیشه من برای کسی که ظلم کمی کرده آرزوی مرگ داشته باشمیه قاضی برای کس ...

درسته راست میگی 👌

با اینکه یه سری چیزا بدیهیه ولی نمیشه خنجر از رو بست .

مثلا کسی که میدونی قصدش اینه که تو رو بکشه ، نمیشه ادم زودتر بره اونو خفه کنه ، ولی اگه بهمون حمله کرد در عمل سعی کرد ما رو بکشه ما حتی اگه واسه دفاع از خودمون بهش اسیب بزنیم و بکشیمش حق داریم .

هر چند که تو قانون میگه اگه کسی  خواست بکشتت نباید بکشیش و باید بذاری طبق قانون اعدام شه .

ولی اون موقع که دیگه طرف مرده چه کاریه 😂

اره دقیقا این چیزایی که میگی.من شوهرم اگه بمیره هم خوشلخت وهم آسوده وهم افکار راحت وهم ازادی بی قید ...

مامانبزرگ منم اینجوری بود طفلک .

همه میگن چه زنه سنگدلی شوهرش زود مرد همه امواله شوهرشو خرج کرده و مجردی داره تفریح میکنه سفر میره و خوش میگذرونه.

ولی کسی نمیگه این مامانبزرگه بدبخته من پونزده سالگی زنه بابابزرگم شده بود و به زور ۹ تا هم زایید ، همشم که از دست بابابزرگم کتک میخورد ، الان که بابابزرگم مرده تازه زنه داره یه ذره زندگی میکنه ، همینم مردم پشتش حرف میزنن  

چه میدونم والا .من نمیخوام اون عذاب بکشه و ازار ببینه و مریض شه . چون با مریضیش و عذابش و دردش ، اون ...

والا باید بلایی ک سرت اورد سر خودش بیاد که دلت خنک شه و اخر سر هم بمیره

ممنونم❤میدونی خودم قبول دارم که سلامت روان ندارم و مشکل روانی دارم .ولی از وقتی ازدواج کردم و با اون ...

اره واقعا همینه با یه روانی زندگی کنی دیوونه میشی

حتما برو تراپیست و با خانواده شوهر عوضیت قطع ارتباط کن

توکلت هم ب خدا باشه درست میشه همه چیز خواهر